Aceste 7 momente rămân pentru totdeauna în memoria bărbaților!

Ceea ce rămâne în memoria lui pentru totdeauna:

1. Prima întâlnire

Poate că nu-și amintește ziua, luna sau anotimpul în care v-ați întâlnit, așa cum ne amintim, noi, femeile, însă în memoria lui ai rămas tu, cea care erai în acel moment. Poate că a uitat ce rochie și pantofi purtai, în schimb ți-a memorat privirea, ochii, buzele, părul, comportamentul și imaginea în întregime.

2. Prima noapte de amor

Își amintește totul: cum s-a început, mirosul părului tău, gustul buzelor tale, pasiunea ta frenetică, atracția și sentimentul plăcerii. Pentru că, în acel moment erai lumea, universul și viața lui.

3. Călătoriile în comun

Călătoriile apropie partenerii, le permit să se descopere reciproc și să cunoască noi fațete. Astfel, de parcă trăiți o viață nouă, după care relația voastră trece la un alt nivel, mai profund.

4. Întâlnirea cu familia

Da, și asta își amintește! Sentimentul că împreună faceți parte dintr-o echipă mare și vă apropiați și mai mult.

5. Când v-ați mutat împreună

Chiar dacă acest apartament era închiriat, chiar dacă era doar o garsonieră, faptul că veți trăi împreună și senzația de euforie nu se compară cu nimic!

6. Certurile majore și împăcarea

Desigur, cuvântul cheie aici este împăcarea. Pentru că este atât de dulce. Sentimentele pe care le experimentăm după împăcare, ne oferă o mare încărcătură de iubire și sentimentul de unitate.

7. Cererea în căsătorie

Probabil pentru noi, femeile, nunta este mult mai importantă, însă pentru bărbați, în termeni de responsabilitate, este cererea în căsătorie. Pentru ei, acesta e un pas foarte important în viață – de a-și uni destinul cu o altă persoană și de a fi responsabil pentru fericirea și bunăstarea ei.