Aceste 8 CALITĂȚI ale femeii atrag bărbatul ca un magnet!

Bărbații adesea acordă atenție unor lucruri, despre care noi, femeile, nici nu bănuim. Și datorită acestui aspect, ei ne aleg. Iată la ce se uită de fapt:

1. Frumusețea naturală

Aproape toți bărbații preferă femeile fără machiaj, adică atunci când arată natural, nu ca niște păpuși. Bărbații iubesc cu ochii și apreciază frumusețea naturala, discretă, care este un semn al sănătății și fertilității.

2. Imprevizibilitatea

Acest lucru poate părea surprinzător, însă bărbații iubesc femeile imprevizibile. Bărbații apreciază spontaneitatea și ideile neașteptate. Fetele previzibile repede devin plictisitoare, iar după un timp bărbații își pierd interesul pentru ele. Dacă vrei ca bărbatul să fie cu tine, ai grijă de nivelul de adrenalină din relația voastră.

3. Existența unui hobby

Bărbații preferă partenerele care au propria viată și propriile interese. În astfel de cazuri, orice “vânător” trebuie să depună eforturi pentru a cuceri femeia și a o impresiona. Și, apropo, bărbatului nu-i place când devine lumea întreagă pentru partenera sa, pentru că acest lucru este obsesiv și îl împovărează.

4. Zâmbetul

Zâmbetul – este un semn că bărbatul se poate apropia de tine, că ești interesată de el și îi acorzi atenție. Bărbații nu pot rezista unui zâmbet frumos, sincer și deschis. Funcționează chiar mai bine decât silueta perfectă, machiajul sau ținuta. O fată zâmbitoare va avea întotdeauna un avantaj în lupta pentru alesul său.

5. Propria opinie

Ca și în cazul intereselor personale, bărbaților nu le plac femeile care sunt de acord cu tot ce spun ei. Ei preferă fetele ambițioase, cu inițiativă, care nu se tem să spună ceea ce cred. În relație, este important compromisul, dar în același timp fiecare dintre părți are propriile principii și decizii, de aceea, din când în când femeia nu trebuie să se teamă să ia inițiativa.

6. Încrederea în sine

Aceasta este una dintre cele mai importante calități pe care le apreciază bărbatul. Bărbații sunt atrași de femeia care se iubește, își respectă nevoile și limitele. Desigur, asta nu înseamnă că trebuie să devii arogantă, dar dacă știi ce-ți dorești, atunci devii interesantă pentru bărbat, iar apoi foarte dorită. Când femeia este încrezătoare, îl motivează și pe bărbat să devină mai bun.

7. Simțul umorului

Este acea calitate pe care atât bărbații, cât și femeile o consideră foarte atractivă. O persoană zâmbitoare cu simțul umorului, care poate râde de greșeli sau dezacorduri, atrage întotdeauna ca un magnet. Femeia plăcută, prietenoasă, optimistă va atrage atenția oricărui bărbat și îl va face să-și piardă capul.

8. Grija

Bărbatul iubește senzația când femeii îi pasă de el și de nevoile lui. În acest caz, el seamănă cu un băiețel mic care trebuie ascultat și încurajat. Nu trebuie să-i repeți în fiecare secundă despre dragostea ta, ci doar fă-l să înțeleagă că poate conta mereu pe tine.