Oare e ușor să fii bărbat? Iată ce crede o femeie…

Noi, femeile, credem că e simplu să fii bărbat. Însă nu e nici pe departe așa. Pentru bărbat, a construi o relație cu femeia – este un adevărat exercițiu. Dacă între noi nu ar fi existat atracția s*xuală, puțin probabil bărbatul și-ar fi legat viața cu o femeie. Nu pentru că suntem atât de rele, ci pentru că suntem complet diferiți.

Uneori mă uit la această ființă “femeia” și mi-e milă de bărbați. Cât de mult rabdă isteriile, supărările, reproșurile și dorințele noastre neclare.

Mereu vrem ceva de la bărbat, avem planuri zilnice pentru puterea, banii și timpul lui. Vrem să câștige mulți bani și în același timp să stea mereu cu noi, să ne țină de mână și să ne spună cât de frumoase suntem!

Ei au deja o muncă dificilă, lucrează pentru cineva, li se stabilesc sarcini și li se  cere îndeplinirea acestor sarcini, iar atunci când se întorc acasă noi ne comportăm de zece ori mai rău decât angajatorul. Du-te la magazin, ia copilul, pune raftul, repară robinetul…etc. etc.

Și educația copiilor o punem pe umerii lor, în timp ce noi dăm ordine și criticăm că nu face lucrurile corect, nu face așa cum ar trebuie să fie în opinia noastră.

Dragi femei, bărbaților nu le este ușor alături de noi. Vă doresc să învățați cum să iubiți cu adevărat, să nu fiți atât de exigente și să înțelegeți mai întâi ce este în mintea voastră, să vă înțelegeți gândurile, dorințele și obligațiile. Apreciați bărbații de lângă voi și nu uitați că suntem absolut diferiți!