De ce înșală bărbații? Iată 7 Motive frecvente.

Mulți sunt convinși că absolut toți bărbații sunt poligami și își înșală partenerele. Nu vom intra în detalii și nici nu vom încerca să aflăm dacă este așa. Vom vorbi doar despre motivele pentru care bărbații înșală cel mai des.

1. Pentru că în relația voastră totul este plictisitor.

Înainte vă permiteați mult mai multe lucruri în dormitor, decât acum. Bărbatul caută în afara relației ceea ce îi lipsește în relația cu soția. Vârsta pentru el nu este un motiv de descurajare sau o piedică. Odată cu vârsta, la mulți bărbați fanteziile devin și mai sofisticate.

2. Vrea să-și distragă atenția de la probleme.

Judecați și voi! El are trei împrumuturi, un șef-tiran, o soție veșnic nemulțumită, în colectiv numai bârfitori, etc. Cineva, se supără, se înfurie când se adună toate, iar cineva – se duce la alte femei să-l mângâie.

3. Trece prin criza vârstei de mijloc

Bărbatul brusc și-a dat seama că a trăit jumătate de viață cu același “corp”. Și nu a văzut alte corpuri goale decât la televizor. Un bărbat matur, alături de o amantă tânără, este capabil să arunce câteva zeci – atât kg, cât și ani.

4. Bărbatul e sigur că “intimitatea” și “iubirea” sunt două concepte diferite.

Nu, nu-l deranjează să le combine, dar când există încă o cale de a obține ceea ce are nevoie, nu va refuza. În același timp, nu ascunde niciodată de femeile lui că nu este liber.

5. Soția a încetat să se îngrijească, nu are grijă de casă…

Un motiv frecvent pe care bărbații îl  pronunță ca scuză. Și femeile cred aceste povești sau pretind că cred. Crede și cel care le spune. De fapt, s-ar putea să nu existe atât de multe probleme. Doar că soția a început să-l irite, de aici și fluxul de plângeri.

6. S-a îndrăgostit

După ani de căutări, el în sfârșit a întâlnit-o pe cea fără de care nu poate respira. Iar soția legitimă? Această căsătorie de la început a fost o greșeală, bărbatul de la început s-a opus. Dar ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. A răbdat și chiar părea să se îndrăgostească. Și aici apare ea! Nu va rata șansa, dacă în inimă i s-a aprins focul!

7. Bărbatul nu are motive

Are o soție ideală din toate punctele de vedere, o familie minunată. Doar că el – nu este o persoană prea bună.