(video) Iată 17 CALITĂȚI pe care le au numai Femeile Irezistibile. Bărbații sunt înnebuniți după ele!

Bărbații sunt atrași de frumusețea femeii, eleganța și simțul umorului. Dar ce îi înnebunește?

Toți doresc să găsească o femeie care are aceste 17 calități irezistibile:

1.Calmul

Cu regina dramelor, poate fi interesant doar la început. Însă viața de familie cu o astfel de femeie îi va aduce bărbatului bârfe, acțiuni impulsive, certuri și transformarea vieții într-o dramă continuă.

2. Curățenia

Frumusețea nu este doar machiajul bine ales, stilul îmbrăcămintei și culoarea părului. Bărbații preferă femeile cu pielea îngrijită și părul curat, ce miroase bine.

3. Inteligența.

O fată poate fi frumoasă, dar absolut goală în interior. Bărbații se plictisesc repede de femeile cu care nu au ce discuta. Frumusețea nu este suficientă pentru a ține un bărbat lângă tine. Inteligența și simțul umorului, pe lângă frumusețe – asta îl va înnebuni.

4. Grija

În mod instinctiv, bărbații și femeile sunt atrași de oamenii care ar putea avea grijă de ei, în cazul în care se întâmplă ceva în viitor. Multe femei respectă acest criteriu atunci când își aleg partenerul de viață, deși este posibil să nu recunoască acest lucru.

5. Creativitatea.

O privire originală asupra vieții, abilitatea de a rezolva creativ problemele – asta este ceea ce cauta un bărbat în viitoarea sa soție. El are nevoie de un tovarăș care nu se teme să-și asume responsabilitatea, să discute sarcinile, să stabilească obiective și să le realizeze împreună.

6. Disciplina

Să fii părinte este o muncă grea, dar ea devine și mai grea dacă niciunul dintre părinți nu este obișnuit cu disciplina și ordinea. Bărbații cauta o femeie care poate avea grijă de gospodărie, care va creste copiii nu numai în dragoste, ci și în strictețe. Pentru că abilitatea de a te controla și disciplina – sunt cheia succesului în viitor.

7. Loialitatea.

Când bărbatul se întâlnește cu femeia, el urmărește cum ea îi tratează familia și prietenii. Dacă vorbește urât despre ei sau îi tratează cu dispreț, el își va pune întrebarea: ce fel de soție și mamă va fi ea?

8. Prietenia

Nu există nimic mai seducător decât modestia și respectul față de ceilalți.

9. Sinceritatea

În lumea modernă poți crea ușor o imagine a unei vieți ideale cu ajutorul rețelelor sociale, însă bărbatul adevărat caută o femeie sinceră.

10. Maturitatea

Maturitatea nu are nimic de-a face cu vârsta persoanei. Mentalitatea și maturitatea emoțională sunt calități unice care nu sunt caracteristice fiecărei femei. Iată de ce bărbații iubesc atât de mult femeile înțelepte.

11. Optimismul

Nu există nimic mai s*xy și atractiv decât o persoană care vede un pahar pe jumătate plin și nu pe jumătate gol.

12. Punctualitatea

Nimănui nu-i place să aștepte. Bărbații înțeleg că femeile au nevoie de timp pentru a se pregăti, însă o femeie punctuală știe să aprecieze timpul cuiva și nu îl va irosi în zadar.

13. Capacitatea de a renunța.

Este minunat atunci când omul luptă pentru visul său, dar uneori trebuie să-ți recunoști înfrângerea și să renunți la ceea ce nu e disponibil pentru tine.

14. Romantismul

Atât bărbații, cât și femeile își doresc un partener romantic. E frumos când ți se oferă flori, când organizează seri romantice și surprize plăcute. Într-o relație cu o persoană romantică, scânteia iubirii nu va dispărea un timp îndelungat.

15. Respectul

Față de bărbat și de ceilalți – este o trăsătură pe care toți bărbații o consideră atractivă.

16. Compasiunea

Când ne concentrăm asupra nevoilor noastre, uităm de ceilalți. Indiferența îi sperie pe cei din jur, inclusiv pe bărbați.

17. Dragostea.

Nimeni nu vrea să fie într-o relație în care nu există dragoste.