10 REGULI de viață pe care trebuie să le cunoască orice FEMEIE adevărată!

Mulți părinți preferă să-și crească fetele în ignoranță, ascunzându-le că lumea din jurul lor nu este atât de pură și fabuloasă, iar viața nu seamănă deloc cu un basm. Atunci când prințesa crește și devine adultă, se confruntă cu realitățile crude ale vieții, ea lasă mâinile în jos și cade în disperare. De aceea, este mai bine să fii pregătit din timp pentru faptul că magia se întâmplă numai în filmele pentru copii.

1.Nu dovedi nimănui nimic

Încercarea de a convinge pe cineva de ceva – este o sarcină inutilă. De aceea, nu-ți pierde puterea, nervii și timpul, ci în tăcere fă ceea ce crezi că este necesar, fără să-ți ceri scuze sau să dai raportul cuiva.

2. Nu există prințul pe cal alb

Oricât de dureros ar fi să conștientizeze asta, fiecare fată adultă ar trebui să știe că prinții nu există în viața reală. Nimeni nu te va salva, nu-ți va rezolva problemele, nu te va întreține și nu va crea o lume ideală în jurul tău. Concluzia este una: trebuie să-ți construiești viața singură.

3. Femeia ar trebui să fie un pic bărbat

Nu în sensul că ar trebui să se transforme într-o creatură asemănătoare bărbatului, deloc. În fiecare femeie ar trebui să existe trăsături de caracter masculine: perseverență, abilități de lider, scopuri bine determinate, sânge rece – atunci îți va fi mai ușor să trăiești și să obții ceea ce dorești, vei vedea!

4. Nu trebuie să te ”dizolvi” în bărbat

Aceasta e cea mai mare greșeală a femeilor. Trebuie să trăiești prin tine însăți, să-ți trăiești viața cu dorințele, scopurile și visurile tale, să nu te transformi în umbra tăcută a partenerului tău.

5.Bărbații iubesc prostuțele

Acesta este un adevăr testat și dovedit de nenumărate ori. Bărbații iubesc femeile care în mod clar cedează în dezvoltarea intelectuală. De ce? Pentru că pe fundalul unei astfel de doamne este mult mai ușor să arăți inteligent, de succes și cu experiență în viață. De aceea, joacă-te puțin dacă vrei să-l impresionezi, dar nu te aventura prea tare.

6. Banii – nu sunt cei mai importanți

Și cu ei nu poți cumpăra totul – așa cum afirmă unii. Da, banii sunt importanți, însă doar ca un mijloc de a-ți atinge scopurile și dorințele. Nu-i pune în centru vieții tale.

7.Eșecurile te ajută să te miști mai departe

Orice eșec este un pas spre succes. Chiar și cea mai disperată situație, ar trebui să fie percepută ca o experiență neprețuită care te va ajuta să avansezi, să devii mai puternică și să nu faci din nou aceleași greșeli. Nu-ți fie teamă să faci greșeli, fie-ți teamă să stai într-un singur loc.

8. Chiar și cei mai apropiați oameni te pot trăda

Chiar și cei care nu par a fi capabili să o facă. Fiecare om are capacitatea de a-i idealiza pe cei care dragi. Și atunci când oamenii încep să-și arate cele mai rele calități, pentru noi devine o adevărată lovitură, pentru că i-am considerat aproape sacri. De aceea, nu trebuie să pui oamenii pe piedestal, e mai bine să fii întotdeauna pregătită pentru faptul că uneori ei sunt de fapt mai răi decât par.

9. Deții informația – deții lumea

De aceea, învață, dezvoltă-te și cunoaște tot ce este nou. Dezvoltarea personală – este una dintre cele mai importante componente ale armoniei interioare. Citește cărți, privește filme noi, participă la cursuri și seminarii, călătorește – este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a-ți extinde orizontul.

10. Iubește-te

O caracteristică principală a femeilor noastre este incapacitatea de a se iubi. Ele își pot iubi soții, copiii, rudele, vecinii, colegii, oamenii flămânzi din Africa, dar iată, pe sine nu se pot iubi. Această stare distruge foarte mult femeia, de aceea, ai grijă, în sfârșit, de tine. Întotdeauna pune pe primul loc dorințele și nevoile tale și apoi gândește-te la alții.