Uită de bărbatul care doar îți fură timpul…

Uită de bărbatul care îți fură timpul. Care nu poate lua o decizie. Care te păcălește luni de zile, în loc să aducă relația voastră la un nou nivel.

Uită de bărbatul care continuă să te ”hrănească” cu promisiuni false că vă veți întâlni în curând sau îți spune jumătate de adevăr, despre cât de mult îi lipsești.

Dacă i-ar fi fost dor de tine, ar fi planificat o întâlnire. Nu s-ar fi mulțumit cu un simplu mesaj. Ar fi fost nerăbdător să te vadă personal, să te strângă în brațe, să-ți audă râsul. El ar fi făcut relația voastră reală, nu virtuală.

Dacă are timp să-ți scrie despre cât de mult îi lipsești, atunci are timp să afle când ai timp liber și unde puteți lua cina.

Dacă într-adevăr îi este dor de tine, așa cum îți scrie, atunci ar găsi timp în programul său să se întâlnească cu tine.

Când acțiunile lui nu coincid cu vorbele, nu poți crede ceea ce spune. În loc să crezi minciuna lui frumoasă, despre cât de puternice sunt sentimentele lui pentru tine, acceptă adevărul urât.

Te place, dar nu suficient. Nu te place suficient pentru a planifica o întâlnire cu tine, pentru a-ți oferi timp, a se trezi mai devreme sau a pierde întâlnirea cu prietenii, doar pentru a te vedea.

Îți spune că îi este dor de tine, pentru a te convinge să rămâi. Să-i oferi timp.

Îți dă o speranță falsă, pentru că nu vrea să te piardă ca opțiune de rezervă. Asta e tot ce însemni pentru el. 

Dacă i-ar fi fost dor de tine atât de mult cum spune – ar fi găsit o cale să se întâlnească în realitate cu tine. Nu ți-ar fi scris în ultima clipă, întrebându-te dacă ai timp liber. Ar fi găsit o zi potrivită pentru întâlnire. Ar fi făcut planuri din timp cu tine.

El poate spune că îi este dor de tine – și cine știe, poate că este adevărat – dar asta nu schimbă lucrurile, dacă el nu face nimic pentru a se întâlni cu tine.