6 trucuri eficiente pe care merită să le împrumuți de la fetele ”rele”, pentru a-ți îmbunătăți viața!

Chiar dacă în copilărie ți s-a insuflat ideea că trebuie să faci lucrurile corect și să te comporți decent, la o anumită vârstă, cu siguranță ai observat că prietenele tale mai puțin ascultătoare, și-au găsit deja parteneri demni, au făcut o carieră amețitoare, iar tu ai rămas în inactivitate. De aceea, ți-am pregătit câteva sfaturi importante care te vor ajuta să-ți îmbunătățești viața și să devii mult mai fericită.

1.Fii imprevizibilă

Chiar și bunicile noastre spuneau că femeia ar trebui să fie o carte necitită, un mister pe care bărbații ar dori să-l descopere iar și iar. Din păcate, multe doamne uită acest adevăr simplu și devin atât de previzibile, încât bărbații pur și simplu se plictisesc cu ele. Ei pot anticipa toate acțiunile și dorințele femeilor, de aceea nu mai doresc să inventeze ceva special pentru ele.

2. Iubește-te

Nu te îndoi de atractivitatea și s*xualitatea ta. Bărbații observă femeile încrezătoare și vor să le cunoască mai bine. Nu-ți neglija interesele, în favoarea altora. În caz contrar, vei trăi toată viața cu sentimentul că nu ai realizat ceva, că totul a mers prost, nu așa cum ți-ai dorit. Gândește-te în primul rând la nevoile tale și apoi vei avea puterea (și dorința) de a face ceva pentru alți oameni.

3. Nu permite celor din jur să-ți distrugă viața

Învață să distingi, din tot fluxul de informații, momentele cu adevărat importante care necesită atenția ta. Astfel îți vei salva nervii și le vei arăta altora că nu poți fi forțată să faci ceva împotriva voinței tale. Fetele ”rele” exact asta fac. De aceea, nu au probleme de sănătate, nu știu ce este stresul sau depresia. Iar cele bune, dimpotrivă, încearcă să-i mulțumească pe toți și ajung la disperare, deoarece nu reușesc să facă totul și imediat.

4. Învață să spui NU

Nu te grăbi să îndeplinești imediat toate solicitările (șefului, părinților, soțului, oamenilor apropiați) doar pentru că ți-e teamă să-i superi sau mai rău, să rămâi fără ajutorul și sprijinul lor. Dacă înțelegi că, din anumite motive, nu vrei să îi ajuți, atunci spune-le direct acest lucru. Apropo, același lucru se aplică și în cazul bărbaților. Dacă te-ai convins că bărbatul nu ți se potrivește, nu-ți fie teamă să-i spui imediat despre asta.

5. Devino independentă

Din păcate, potrivit statisticilor, în timp ce fetele bune studiau la școală sau la Universitate, cele ”rele” au devenit independente și au obținut anumite realizări în viață. Și totul e pentru că în timp ce primele au făcut tot ce le-au cerut părinții (sau statul), cele din urmă au făcut ceea ce au considerat necesar și au mers cu încredere spre obiectivul lor. În plus, ele au învățat să nu regrete deciziile făcute și preferă să învețe din greșelile altora, nu din propriile greșeli. Iar fetele bune, la un moment dat înțeleg că îndeplinind tot ce “trebuia”, nu și-au trăit viața așa cum au visat și n-au realizat ceea ce au visat.

Nu uita de pasiune

Nu este nimic mai rău decât relațiile pasive, care după un timp vă vor plictisi. Și dacă mama în copilărie te-a învățat o anumită regulă de comportament cu bărbații, descriindu-ți pas cu pas toate îndatoririle tale zilnice, atunci este timpul să uiți aceste instrucțiuni și să adaugi câteva momente picante în viața ta de familie. De exemplu, în loc de sărutul obișnuit de dimineață, dăruiește-i partenerului un adevărat sărut pasional, care va aprinde focul în interiorul lui și îl va face să se gândească toată ziua la tine.