Alege LUNA și îți vom oferi o descriere exactă din 2 cuvinte!

Luna, pe lângă faptul că este atât de magică și misterioasă, poate defini aspecte ale vieții și personalității noastre.

Alegeți luna preferată și descoperiți o descriere detaliată a personalității și un mesaj pentru viața dvs. Iată ce simbolizează LUNA pe care ați ales-o:

1. Rațional și orientat spre succes

Te caracterizezi ca fiind o persoană energică, optimistă, cu multă încredere în sine. Lucrezi destul de mult ca să stai ferm pe picioare și să atingi prosperitatea materială. Crezi că siguranța e atunci când ai un loc stabil de muncă și o casă bună.

Sarcina ta principală este să fii mai tolerant cu tine, pentru că prea des ai rolul unui judecător neobosit și strict. Fii atent la modul în care te tratezi când faci o greșeală (cuvintele pe care le rostești și ce faci), respectă-te, acceptă-ți greșelile și corectează-le cu dragoste. Trebuie să fii pentru tine un sprijin, nu propriul călău.

2. Creativ și perceptiv

Ești o persoană practică, bună, emoțională care știe să se bucure de viață. Ești conectat cu lumea materială, îți place tot ce este frumos și rafinat. Ești predispus la excese: te culci prea târziu, mănânci prea mult (uneori mâncare nesănătoasă, care îți scade nivelul de energie). Puțină moderare și puțin mai multă organizare a timpului și a energiei – asta te va ajuta să-ți aduci viața și starea emoțională în ordine.

3. Energic și emoțional.

Te caracterizezi ca fiind o persoană ce caută încredere, putere de caracter și respect. Consideri că prietenia este un pact de protecție reciprocă, așa că uneori ești prea loial și ți-e teamă de trădare și aici apare problema ta: încrederea.

Neîncrederea este un semn de slăbiciune. Nu-ți face griji. Întotdeauna îți alegi cu grijă prietenii, ceea ce este foarte bine, așa ai încredere în ceilalți fără frică. Fii încrezător și bun, pentru că tot ceea ce oferi, întotdeauna se va întoarce la tine. Astfel, viața ta va fi calmă, fericită și plină de bucurie.

4. Sensibil și plin de compasiune.

Întotdeauna ai visat să faci lucruri minunate, de aceea ai devenit un om bun, care, de obicei, se concentrează pe satisfacerea nevoilor altora. Uneori, nu te odihnești suficient și nu-ți oferi timp pentru a-ți satisface propriile dorințe și nevoi. De multe ori, ți-ai construit imaginea din cuvintele altora, ceea ce este greșit și asta e sarcina ta: să-ți recunoști importanța, talentele și valoarea.

Ești o persoană înzestrată cu sentimente și calități frumoase! Le poți studia, folosi și trimite spre diferite surse. Să-i ajuți pe alții – da, asta e în firea ta, dar… Uneori, trebuie să te gândești la tine și la fericirea ta personală.

5. Neliniștit și curios.

Te caracterizezi ca fiind o persoană nobilă, curioasă și foarte obiectivă. Deși ești un om destul de prietenos, capabil să menții o conversație, preferi să rămâi cu cei dragi sau să petreci timpul în singurătate. În mintea ta curge un flux continuu de idei și, din acest motiv, uneori suferi de insomnie și stres.

Sarcina ta principală este să crezi mai mult în intuiție (să-ți asculți vocea inimii), astfel vei îndepărta obstacolele care nu-ți permit să cunoști adevărata fericire.

6. Armonios și plăcut.

Apreciezi liniștea și știi cum să te bucuri de micile plăceri ale vieții: un weekend liniștit acasă vizionând filme, întâlniri în parc cu familia sau prietenii, o ceașcă de cafea într-o cafenea mică.

Ești o persoană inteligentă și experimentată, așa că îți dorești să fugi de conflictele și agitația lumii înconjurătoare. Pierzi mult timp gândindu-te la viitor, iar asta dă naștere anxietății și exact asta este problema ta.

De câte ori ți-ai distrus o zi bună, gândindu-te la lucruri care nu s-au întâmplat niciodată? Nu permite gândurilor negative să-ți acapareze viața. Tu ești stăpânul ei. Fii fericit!