Mici secrete care te vor ajuta să devii pentru bărbatul tău o femeie unică

Multe femei ar dori să devină pentru bărbatul lor cele mai bune, unice, de neînlocuit. Să devii pentru bărbat ”un drog”, în adevăratul sens al cuvântului – este imposibil. Însă să-l faci ”dependent” de tine – poți încerca. Iată cum:

Mâncarea

Mâncarea reprezintă una dintre cele mai importante surse de plăcere. Utilizează acest lucru în beneficiul tău. Toată lumea știe care este calea către inima unui bărbat? Oamenii nu inventează proverbe în zadar. Nu este necesar să gătești de dimineața până seara pentru bărbat. Scopul tău – este ca senzația de plăcere provocată de mâncarea delicioasă, să i se asocieze cu tine.

Atracția

Atracția fizică față de femeie este, de asemenea, unul dintre instinctele de bază ale bărbatului… Folosește tot arsenalul feminității tale – aspect, râs senzual, atingeri ușoare sau ingeniozitate în pat – tot ce se potrivește în cazul tău pentru a stârni interesul bărbatului.

Fii atentă la nevoile lui

Un alt mod de a face bărbatul ”dependent” de tine – este să-i oferi ceea ce vrea. Desigur, dacă acest lucru nu contravine dorințelor tale. Fii atentă la nevoile lui și răspunde-i. Poate că are nevoie de sprijin sau de ajutor pentru a-și găsi motivația. Dacă se obișnuiește să primească aceste lucruri de la tine, nu va mai putea trăi fără ele.

Inaccesibilitate

După cum ne asigură însuși bărbații, ei prin natura lor, sunt vânători. În acest caz, pentru ca el să nu caute o nouă “pradă”, încercă să nu fii la dispoziția lui imediat, complet și întotdeauna. Lasă-l să înțeleagă că accesibilitatea ta nu-i este garantată permanent. Fii puțin scorpie – asta provoacă bărbații.

Nu uita de propria plăcere

Și desigur, nimic nu satisface ego-ul masculin mai mult decât atunci când femeia lui e mulțumită și primește plăcere. Și nu doar în pat. Percepe aceste puncte ca un joc și începe să obții singură plăcere din ele. Bărbatul va simți falsitatea și se va dezamăgi, se va simți mințit. În acest caz relația va fi în pericol.

Aceste mici secrete într-adevăr te pot ajuta să faci bărbatul într-un fel ”dependent” de tine. Însă, nu uita că dependența nu este echivalentă relațiilor normale. Relațiile adevărate armonioase sunt construite pe alte principii, deși în ele pot exista un loc și pentru aceste 5 secrete.