Trebuie să le citești: 15 citate profunde care te vor face să privești viața cu alți ochi!

Valery Sinelnikov – este omul care explică o mulțime de fenomene din viața lumească
și cea spirituală, medic-psihoterapeut și homeopat, autorul a zeci cărți publicate în peste opt milioane de exemplare! Fondatorul Fundației de Caritate “Școala de Sănătate și Bucurie” împărtășește gândurile și opiniile sale în această selecție de citate:

1. Cred cu tărie că soarta omului poate fi schimbată, numai dacă el însuși devine stăpânul destinului său. Iar pentru asta, el trebuie, în primul rând să-și asume responsabilitatea pentru gândurile sale.

2. Lumea noastră este o reflexie exterioară a propriilor gânduri; Tot ceea ce avem în viața noastră, este creat de noi înșine.

3. Relațiile – nu sunt scopul și nici sensul vieții, ci doar un mijloc pentru o viață completă.

4. Starea corpului nostru, sănătatea fizică și mentală, relațiile în familie cu oamenii apropiați, relațiile cu oamenii și lumea înconjurătoare, munca, situația financiară – toate acestea sunt reflexia și transformarea gândurilor, sentimentelor și emoțiilor noastre. În viață ai ceea în ce crezi.

5. Dacă vrei să trăiești într-o lume curată și frumoasă – începe cu tine.

6. Admiră! Admiră oamenii, admiră lumea înconjurătoare. Nu uita că nu doar tu ești unic, alți oameni, de asemenea, sunt unici.

7. Dacă îmi doresc ca urmașii mei să fie fericiți – eu însumi ar trebui să fiu o persoană fericită.

8. Este important să înveți nu doar să oferi, ci și să accepți daruri. Lumea înconjurătoare este setată spre noi, spre gândurile și dorințele noastre. În fiecare clipă, ea încearcă să ne ajute. Iar noi, în toată agitația, nici nu observăm acest ajutor  sau îl refuzăm.

9. Fiecare om își creează boala.

10. Trebuie să trăim și să tindem spre visul nostru. Unul dintre instrumentele principale pe care le deținem este mintea noastră. O folosim pentru a ne crea lumea. Este necesar să o dezvoltăm. Dar există și sufletul, care adesea este uitat. Și ar trebui să investim în el. Să-l îmbogățim cu sentimente pure și inspirate.

11. Intențiile noastre nu trebuie să se limiteze doar la anumite valori materiale: case, apartamente, mașini. Acestea pot fi relații noi sau calități interioare de valorare. E mai bine când în viață ne interesează totul.

12. Mila pentru oameni – neapărat atrage ca răspuns agresiunea oamenilor.

13. Orice persoană pe care o întâlnești în viață, îți aduce informații importante, revelații.

14. Trebuie să te miști în direcția a ceea ce dorești, să nu fugi de ceea ce nu-ți place. În caz contrar, cum poți să te apropii de ceva, dacă nu știi ce înseamnă. Dacă nu știi unde mergi, nu vei ajunge niciodată acolo.

15. Unde curge gândul – acolo curge și energia. Unde curge energia – acolo curge și sângele. Iar sângele este întruchiparea materială a sufletului.

16. Banii și lucrurile  – sunt ceva rău? Nu. Însă munca pentru bani și lucruri este ceva rău. Oare asta e viață? Deja nu mai este viață, ci supraviețuire.

Autor: V. Sinelnikov