Atunci când bărbatul în sfârșit întâlnește femeia potrivită, în mintea lui se nasc aceste 10 gânduri.

Bărbații care adoră să se distreze, care nu-și prea fac griji pentru viitor, care preferă relații fără obligații, adesea întâlnesc femeia visurilor lor – atunci când nu o caută. Pentru astfel de bărbați, femeia schimbă totul: începând de la caracterul lor și terminând cu obiceiurile, iar ei îi permit să facă asta, pentru că nu au experimentat niciodată așa ceva cu nicio femeie. Și iată, ce se întâmplă în acest moment în mintea lor…

1. ”Trebuie să rezist”

La început, când bărbatul își dă seama că o anumită femeie începe să-i placă foarte mult, el încearcă să se opună. Nu-i vine să creadă că i se întâmplă asta, că nu mai vrea să fie cu altcineva. El încearcă să reziste, pentru că i se pare că e prea sensibil sau îi este teamă să audă refuzul ei.

2. “Ea devine din ce în ce mai frumoasă”.

Bărbatul e surprins de faptul că, deși o cunoaște de mult timp, o place tot mai mult, nu-și pierde interesul pentru ea. Pasiunea, desigur, trece, însă el începe să se îndrăgostească.

3. “Simt respectul ei.”

Înainte nici măcar nu se gândea că acest lucru este important. Însă, cu femeia potrivită, începe să vadă cât de mult ea îl respectă și prețuiește relația lor. El vrea să-i răspundă la fel. În primul rând, acest lucru se manifestă prin onestitate.

4. “Nu-mi pasă, o iubesc”.

Fiecare dintre noi are bagajele sale din trecut pe care ne-ar plăcea să le ascundem. Dacă află despre unele evenimente sau fapte neplăcute ale femeii din trecut, acest lucru nu-l sperie. El înțelege că fiecare poate greși și își dă seama că o iubește.

5. “Pot să-i spun totul”.

De obicei, bărbații rareori se deschid celor cu care nu planifică nimic serios. Dar cu această femeie, care îl face să vrea să se schimbe, este gata să-i spună toate secretele sale. Știe că ea merită să-l cunoască complet.

6. “Ea este unică”.

Într-un anumit moment, el își dă seama că o iubește atât de mult, încât este gata să nu mai alerge după altele.

7. “Oare asta e iubirea?”

Poate că nu înțelege pe deplin ce simte, de ce totul este atât de diferit, nu este așa cum era înainte. Chiar se va interesa despre asta la prietenii și apropiații săi.

8. “Nu vreau să schimb nimic în ea”.

Mulți bărbați vor să schimbe stilul fetei sau ceea ce de fapt ea trebuie să decidă. Atunci când bărbatul iubește cu adevărat, el nu vrea să schimbe nimic în femeia lui, pentru că exact de această femeie s-a îndrăgostit.

9. “Nu mi-e teamă”.

De obicei, bărbații se tem de relații serioase și obligații. Însă când el simte iubire, viitorul cu această femeie nu-l sperie. Nu-i este teamă să-și schimbe viața pentru ea și cu ea.

10. “Sunt destul de bun?”

Vrea să fie demn de aleasa lui. Începe să se gândească dacă ea simte același lucru, dacă vrea să fie cu el toată viața.