Așteaptă bărbatul care nu te va face să mai aștepți…

Așteaptă bărbatul care le va spune prietenilor că ești iubita lui. Care te sună pe neașteptate și te invită la întâlnire, nu pe cel care îți răspunde după câteva ore la mesajele tale.

Așteaptă bărbatul care îți deschide ușa și-ți dă ocazia să comanzi tu prima. Pe cel care îți oferă ultima bucată de pizza, chiar dacă vrea el să o mănânce. Așteaptă bărbatul care cunoaște muzica ta preferată și cumpără bilete pentru concert, chiar dacă nu-i pe placul său.

Așteaptă bărbatul care este lângă tine, dovedindu-ți cât ești de importantă pentru el, cel căruia toate ciudățenii tale i se par drăguțe.

Așteaptă bărbatul care te iubește pentru… ceea ce ești.

Care îți arată cât de mult însemni pentru el. Nu te agăța de bărbatul care iar și iar îți dovedește că nu ți se potrivește. Nu continua să-ți spui că totul se va îmbunătăți, că ești fericită cu el, când de fapt nu este așa. Nu te ține de “nimic” – meriți mult mai mult.

Așteaptă bărbatul care îți cumpără flori, chiar și atunci când îi spui că nu contează pentru tine. Așteaptă bărbatul care vine la evenimentul tău, chiar dacă i-ai spus că nu e obligat să o facă. Așteaptă bărbatul care te ajută, pentru a-ți fi mai ușor.

Așteaptă bărbatul care nu te va face să mai aștepți.

Așteaptă-l pe cel care nu se teme să-ți spună cât de mult contezi pentru el, pentru că tu – ești lumea lui. Așteaptă bărbatul care vrea să fii alături de el, în fiecare etapă a vieții lui. Așteaptă-l pe cel care te cunoaște mai bine decât te cunoști tu însăți, care încearcă să devină mai bun pentru tine și te motivează să devii mai bună.

Exact o astfel de iubire meriți, exact o astfel de iubire merităm toți – să-i așteptăm pe cei care ne fac să ne simțim iubiți, doriți și importanți.