Alături de bărbatul potrivit IUBIREA va fi impecabilă, reciprocă și sinceră!

Bărbatul adevărat nu tratează iubirea ca pe un joc. El nu-și vede iubita ca pe un trofeu sau un premiu care poate fi pus pe un raft prăfuit. Un bărbat adevărat înțelege că femeia vrea să fie iubită și prețuită. Știe că ea așteaptă respect. În dragostea adevărată nu există jocuri de scurtă durată. Un bărbat adevărat nu-și va permite să iubească o mie de femei. El, mai degrabă  îi va aduce fericire femeii sale în mii de moduri.

Însă e dificil să înțelegi de la prima întâlnire cum este el. Niciodată nu poți fi sigură de ceea ce se ascunde în sufletul lui. De multe ori, un bărbat bun poate fi timid și tăcut. Și indiferent cât de ciudat nu ar părea, de fapt, el nu vrea să pară vorbăreț sau agresiv. El nu te va forța să faci ceea ce-ți provoacă disconfort. De aceea, dacă ți s-a părut excesiv de pasiv, nu te grăbi să tragi concluzii! Poate că vrea ca viitoarea voastră relație să înflorească de la sine, la momentul potrivit.

Un bărbat adevărat va organiza întâlnirea într-un mod corect. În primul rând, va fi sincer cu privire la așteptările și intențiile sale. El poate avea nevoie de timp să se deschidă în fața ta. Nimeni nu vrea să-și deschidă sufletul atunci când cineva scuipă în el. Și el o poate face mai târziu. De asemenea, nu vrea să te forțeze să faci la fel. De ce ar trebui să te forțeze sau să ceară prea mult? Bărbatul adevărat înțelege că totul necesită timp și răbdare. În special pentru iubire, care ar trebui împărțită între doi oameni.

Bărbatul adevărat nu te va părăsi niciodată, la primele semne ale necazului. El va prefera să lupte împreună cu persoana iubită. Oricât de dificil nu ar fi drumul, el va încerca să-l parcurgă, ținându-te de mână. Nu te va obliga să-i accepți punctul de vedere, dacă ai opinia ta. Bărbatul potrivit îți va respecta poziția și acele limite pe care le-ai stabilit încă de la început. El te va iubi, chiar și atunci când este dificil.

Bărbatul adevărat nu va manifesta mulțumire de sine. Pentru că tot ceea ce realizați – este rezultatul eforturilor comune. Și conștientizarea acestui lucru, devine cheia unei vieți fericite și a unei iubiri puternice. Un bărbat adevărat nu-ți va permite să faci tu toată munca în relație. El nici măcar nu acceptă ideea că relația cu persoana iubită ar trebui să se bazeze pe manifestarea unilaterală a sentimentelor. Va depune atât de mult efort, cât îi va ajunge energie. Acest bărbat nu-și va pune dorințele mai presus decât cele ale persoanei iubite. Și va face compromisuri, pentru că prețuiește fericirea ta. Alături de bărbatul adevărat nu trebuie să-ți faci griji că sentimentele vor dispărea cu timpul. Ele întotdeauna vor găsi o continuare. Pentru că iubirea cu un astfel de bărbat va fi impecabilă, reciprocă și sinceră!