TEST: Forma degetului mare poate spune multe lucruri INTERESANTE despre caracterul tău!

Veți fi surprinși să aflați cât de puternică este paralela dintre forma degetului mare și caracterul persoanei!

Priviți imaginea, alegeți forma degetului mare sau forma degetului unei persoane apropiate și veți descoperi multe lucruri noi ? ?

FORMA A – Partea superioară a degetului este mai mare decât jumătatea inferioară.

Ai tendința să-ți stabilești cele mai înalte obiective. A fi pe piedestal, pentru tine este la fel de necesar, precum e respirația. Da, vrei să fii un om de succes, dar oare acest lucru este rău? Deloc. Mai ales că știi să fii recunoscător, iar aceasta este o calitate foarte importantă a caracterului.

FORMA B – Partea inferioară a degetului mare este mai mare decât jumătatea superioară.

Dacă degetul tău are această formă, atunci ești un om cu picioarele pe pământ. Ești calm și încrezător, dar ceea ce te deosebește cel mai mult de ceilalți, este că îți place să ai grijă de oameni și încerci să nu promiți ceva dacă nu poți îndeplini acest lucru. Ai o abilitate minunată de a găsi fericirea în lucruri mici.

FORMA C – Ambele jumătăți ale degetului au aproximativ aceeași dimensiune.

Întotdeauna ești în căutarea echilibrului, armonia pentru tine este mai presus de toate. Nu poți suporta zgomotele și certurile și poți găsi cu ușurință părți bune în oameni, văzând frumosul chiar și în rău. Da, nu-ți place să ieși din zona de confort. Dar nu toți oamenii sunt dispuși să se arunce pe baricade.

FORMA D – Ai degetul mare flexibil.

Te adaptezi cu ușurință în orice situație. De obicei, tu ești cel care preia conducerea, când toți sunt în șoc și nu înțeleg ce să facă. Ești un luptător perfect și viața nu te poate frânge atât de ușor.

FORMA E – Degetul mare nu este flexibil.

Te-ai obișnuit să domini și de multe ori nu ții cont de opiniile altora. Dacă ai promis ceva, vei face. Însă ceri aceeași atitudine de la ceilalți, de aceea uneori ai supărări și neînțelegeri cu oamenii.