Dacă în viața ta există un nativ din zodia Leu, ai 9 motive să fii mândru de asta!

Leii – sunt oameni unici. Ei tind spre succes și popularitate, iubesc mișcarea și mereu sunt pozitivi. De asemenea, sunt puternici, sensibili și iubitori, mărinimoși, hotărâți și curajoși.

Cele mai puternice trăsături ale acestui semn sunt – autocontrolul și ambiția. Iată 9 calități pentru care Leii sunt atât de iubiți de oamenii din jurul lor.

1.Cu ei nu te plictisești

Leii știu cum să cucerească oamenii și să-i distreze. Ei nu pot accepta faptul că omul de lângă ei este trist. Vor face totul ca oamenii din jur să zâmbească și să se distreze.

2. Leii sunt foarte generoși – vor dărui emoții, grijă, iubire, afecțiune, atenție. Manifestarea generozității îi face fericiți. 

Fiți siguri: Leul se va asigura să simțiți că sunteți iubiți și apreciați. Ei sunt dintre cele mai sincere semne ale Zodiacului și nu se vor zgârci niciodată să manifeste iubire și grijă.

3. Leii te vor susține în orice situație

Dacă ești o persoană modestă, Leul va descrie în fața publicului toate calitățile tale pozitive. Toți cred că ei adoră să fie în centrul atenției, însă nu este așa: Leii nu-și doresc să-i eclipseze pe alții, ei vor insista ca oamenii apropiați, la fel, să se scalde în razele faimei și respectului, să crească și să se dezvolte.

4. Leii nu au nevoie de jocuri.

Leii urăsc mincinoși, escrocii și niciodată nu vor deveni ca aceste personaje. Ei nu vor pleca în umbră și nu se vor ascunde – ei nu joacă jocuri cu cei dragi.

5. Leii nu aruncă promisiuni goale și nu renunță la cuvintele lor. 

În relația cu Leii totul este foarte simplu: dacă nu-i ești indiferent(ă), poți să nu-ți faci griji – el nu te va dezamăgi.

6. Leii nu se tem să ia inițiativa în mâinile lor. Ei adoră să încerce ceva nou – înfricoșător de nou.

Vrei să mergi la o petrecere, dar ceva te oprește? Ia-ți prietenul Leu cu tine. Trebuie să-ți iei pisica din apartamentul fostului iubit? Pentru ca misiunea să aibă succes, invită-l pe Leu. Leii te vor inspira, îți vor da încredere și curaj.

7. Leii vor fi de partea ta, dacă este necesar.

El te vor proteja de parcă ai fi puiul lui. Deci, ține-te, de el de parcă ar fi ultimul pai, un colac de salvare. Leul, cu siguranță nu te va lăsa să te îneci.

8. Leii întotdeauna sunt pozitivi

Leul este soarele, care a coborât pe pământ pentru a-i bucura pe oameni. El emană căldură și energie – din care îți poți încărca forțele când ești epuizat(ă).

9. Leul – este un partener și un prieten pentru toată viața

Leul nu este interesat de relații trecătoare, el tinde spre relații puternice bazate pe atașament emoțional. Va împărți energia cu tine și dacă îți va plăcea un astfel de parteneriat, îți va oferi inima lui mare și fidelitatea.