Dacă bărbatul te iubește – niciodată nu va renunța la tine!

Încetează să te întrebi, de ce nu a depus suficient efort pentru a te cuceri. Încetează să te întrebi ”de ce”. Nu inventa motive și nu-i căuta scuze.

Încetează, pentru că există doar un singur răspuns la această întrebare: nu te iubește suficient de mult. Singurul motiv pentru care totul ți se pare atât de complicat, este că nu ai acceptat încă faptul că nu te place destul de mult, așa cum ți-ai fi dorit.

El nu este confuz. Nu caută răspunsuri și nu ”are nevoie de timp”. El știe exact ce vrea și nu are legătură cu tine. El a luat decizia și adevărul e că te vrea doar puțin și câteodată. Nu te vrea complet. În adâncul sufletului știi că nu este așa cum credeai. Ascultă-ți inima.

Tu știi că el nu este timid. Nu-l sperie personalitatea ta puternică, libertatea ta. Nu este ocupat cu munca, cu familia sau are alte obligații. Doar caută scuze. Dacă te-ar iubi și te-ar dori cu adevărat, ar lăsa totul pentru iubirea și atenția ta. Ar petrece timpul cu tine. Adevărul este că e cu tine – doar pentru binele și confortul său.

Trebuie să înțelegi: bărbații iubesc să cucerească femeia la care nu încetează să se gândească. Bărbații fac primul pas și inițiază o relație, dacă asta vrea inima lor. Însă, în cazul lui nu este așa. În timp ce inima ta este înfometată pentru dragostea adevărată, dacă acțiunile lui îți spun că toate astea pentru el nu contează, atunci așa este.

Trebuie să te forțezi să înțelegi asta, trebuie să te pregătești psihologic pentru adevăr: nu te iubește așa cum îl iubești tu. Nu te vrea așa cum îl vrei tu. De obicei, bărbatul este dispus să facă tot ce este necesar pentru a păstra femeia pe care o iubește. Nu o va trata așa de parcă nu se teme să o piardă.

Trebuie să fii cu bărbatul care nu va risca niciodată cu relația voastră. Cu cel care te va inspira. Care va răspunde la apelurile și mesajele tale, care îți va scrie primul, va fi cinstit cu tine și ți se va oferi 100%. Pentru că meriți.

Nu trebuie să te consumi, așteptând până când își va da seama ce durere îți provoacă. Nu te forța să te obișnuiești cu o astfel de atitudine din partea lui. Nu uita ce meriți. Amintește-ți asta și pleacă, pentru că ești o femeie puternică și dacă nu te salvezi singură de acest om egoist, atunci cine o va face în locul tău?

Fă-ți o favoare și eliberează bărbatul care nu te poate ține atât de strâns, care nu aleargă după tine dacă pleci. Permite-i să te piardă, ca să privească înapoi și să regrete, iar tu vei fi cu altul care nu-și va permite niciodată să te lase să pleci.