Doar dacă vei ține cont de aceste 10 SFATURI, vei putea fi fericită într-o relație de iubire cu Scorpionul!

Scorpionul este creatura deșertului. De aceea, dragostea lui te poate arde cu intensitatea focului. Dacă vrei să fii fericit într-o relație cu Scorpionul, iată o listă de lucruri, pe care merită să le ții minte:

1.Dacă Scorpionul iubește, atunci cu toată ființa

Dragostea Scorpionului este întotdeauna intensă, profundă, pasională și înflăcărată. El vrea să-ți cunoască tot sufletul. Consideră, că ești o persoană norocoasă.

2. Nici măcar nu încerca să-l impresionezi.

Ei bine, poți încerca. Însă Scorpionul apreciază oameni inteligenți, talentați. Așa cum este el însuși. De aceea, falsitatea o observă imediat! Uneori asta devine o problemă. Atunci când comunici cu el, fii tu însăți. Dacă Scorpionul te-a acceptat ca prieten sau ca iubită, te iubește, în ciuda tuturor neajunsurilor tale.

3. Nu încerca să-l controlezi

Scorpionul lucrează întotdeauna pentru a menține un echilibru al puterii în relație. Ai dreptul la propria opinie, însă dacă vrei să-l convingi de ceva, trebuie să știi: poți obține victoria, doar dacă ai argumente puternice.

4. Iubește misterele.

Nu încerca să-l minți, însă puțin mister în relația voastră nu face rău. Dimpotrivă, va forța Scorpionul să-ți acorde o atenție și mai mare. Oamenii născuți în această zodie sunt curioși, adoră aluziile și surprizele. Oferă-i asta și îl vei face fericit.

5. Sunt fideli

Dacă Scorpionul te-a ales, înseamnă că acum te poți relaxa și bucura de o relație confortabilă. Ei sunt extrem de fideli. Acum, Scorpionul tău este gata să te urmeze până la capătul lumii.

6. Nu încerca să-l trădezi

Scorpionii nu știu nimic despre iertare. Ei pot fi oameni foarte răzbunători și nemiloși. În special, dacă i-ai trădat. Dacă ai decis să trăiești cu Scorpionul, înșelăciunea pentru tine este tabu. Dacă nu ești pregătit(ă) pentru acest lucru, mai bine nu începe această relație.

7. Sunt extrem de emoționali. 

Ei sunt predispuși la extreme emoționale. O intensitate redusă a relației face acești oameni deprimați și nefericiți. Pentru a evita crizele nervoase, trebuie de manifestant atenție, de menținut ”focul” în relație. Amintește-i cât mai des, cât este de minunat.

8. Nu sunteți egali.

Scorpionii sunt foarte selectivi când își aleg jumătatea. Ei sunt dispuși să accepte numai perfecțiunea. Vor căuta o versiune îmbunătățită a lor. Dacă Scorpionul te-a ales, în ochii lui ești aproape perfect(ă). Contrar opiniei populare, Scorpionii sunt gata să fie pe locul secund, numai dacă te percep ca o divinitate.

9. Ei nu nevoie de tine

Nu te supăra. Pur și simplu Scorpionii sunt independenți, ambițioși, neînfricați și suficient de pricepuți pentru a se simți minunat în singurătate. Ei percep viața în singurătate ca o experiență neprețuită. Și știu cum să o aprecieze.

10. Obișnuiește-te cu gelozia

Scorpionii sunt posesori. Dacă ei consideră că un lucru sau o persoană este a lor, atunci cu siguranță nu intenționează să o împartă cu nimeni! Ține minte: Scorpionul te-a ales și nu invers. Prin urmare, obsesia și gelozia lui nu va dispărea: în acest mod el își arată dragostea și devotamentul.