Alege-mă în fiecare zi sau lasă-mă să plec pentru totdeauna!

Nu sunt dintre acele fete care poate fi cu tine, știind că sunt doar o opțiune. Sunt o prioritate. Importantă. Nu doar o alegere, ci prima alegere. Îți ofer dragoste și aștept același lucru în schimb, iar dacă ea nu există, atunci nu văd rostul unei relații.

De aceea, dacă îți dorești să fiu a ta, trebuie să mă alegi în fiecare zi sau lasă-mă să plec.

Știu că nu va fi ușor. De fapt, poate fi foarte dificil. Vor fi zile când nu ne vom dori unul pe celălalt, când eu te voi dori, iar tu nu. Vor fi zile când îți va fi foarte dificil să mă alegi, să mă accepți și să mă iubești. Vor fi zile când nu vei dori să mă iubești, iar eu oricum voi aștepta să faci asta.

Pentru că trebuie să mă alegi, chiar și în momente dificile sau permite-mi să-l găsesc pe cel care nu se teme de aceste dificultăți.

Nu pot să-ți promit că voi fi fata visurilor tale în fiecare zi sau că ne va fi ușor împreună. Uneori vor fi furtuni și uragane, vor fi ploi, nu doar zile însorite. Însă confirmarea dragostei adevărate – este dorința de a supraviețui furtunii.

Vreau să rămâi, chiar și atunci când totul este complicat. Sau lasă-mă să-mi găsesc calea.

IUBIREA este o alegere, nu doar o reacție chimică pe care nu o poți controla. Nu este ceva ce se întâmplă, este o alegere activă pe care o faci față de alt om.

Primul pas pentru a decide să fii cu cineva – este să alegi să-l iubești.

De aceea, dacă spui că mă iubești, aștept să mă alegi în fiecare zi.

Alege-mă în acele zile când nu știu de ce sunt supărată și nu vreau distracție, alege-mă în zilele în care zâmbesc mereu. Alege-mă în acele zile când spui că nu mă recunoști și în acele zile în care nu poți să crezi că nu ne-am întâlnit mai devreme.

Alege-mă. Acceptă-mă. Iubește-mă. Fără întrebări și limitări.

Alege-mă în fiecare zi sau eliberează-mă pentru totdeauna.

Lasă-mă să plec pentru a-l găsi pe cel care nu se teme de zilele dificile, care este gata să fie al meu, indiferent de orice.

Dacă nu ești gata să mă alegi, nu ești gata să mă iubești.

E atât de simplu.

Alege-mă în fiecare zi sau lasă-mă să plec pentru totdeauna.

Pentru că, promit că fac același lucru.