Există bărbați care știu să descopere femeia din noi!

Există bărbați care îți taie respirația. 

Voi ați stăpânit arta complexă de a iubi femeia.

Probabil cândva ați găsit iubirea în mâna unei profesoare generoase – cea care știa că pentru a obține, trebuie să oferi. Cea care nu se rușina să spună ce are nevoie, femeia care v-a înarmat cu abilitățile cu care acum cuceriți femeia, iar ea, ca o stridie se deschide sub presiunea potrivită.

Sau poate întotdeauna ați fost intuitivi în arta iubirii. Poate că înțelegeți cum să jucați la acest instrument delicat, dar puternic, numit Femeia.

Știți că, deși uneori vrem să luăm totul în mâinile noastre, noi tânjim mult mai mult după momentele în care cereți să ne predăm.

Pentru că veniți spre noi cu o asemenea forță, care ne fură darul vorbirii. Pentru că mâinile voastre ne iau ostatice, blocându-ne oxigenul din plămâni. Pentru că buzele voastre sunt gata să accepte orice geamăt, ca răspuns la foamea voastră.

Pentru că trupul vostru este pentru noi ca o stâncă pe care ne putem sprijini. Iar cuvintele voastre aprind focul, care ne poate înghiți în siguranță.

Uneori doar avem nevoie de bărbatul care știe ce face.

Acești bărbați știu cum să ne satisfacă. Știu să ofere, fără să aștepte ceva schimb. Ei au găsit locurile secrete, care ne bulversează.

Ei ne-au permis să ne pierdem fără rușine în fanteziile noastre și să nu ne temem să ne exprimăm s*xualitatea. Ei știu de ce sunt capabile femeile și cum le poate vindeca această dăruire plăcerii. Ei se concentrează asupra procesului, nu asupra rezultatului. Ei ne dau viața peste cap.

Astfel de iubiți, crează un spațiu pentru energia noastră, pentru a înflori și a ne transforma în flori superbe. Acești bărbați nu sunt perfecți, însă ei ne oferă cea mai bună iubire, deși corporală.