Ea niciodată nu aleargă după fericire! Cele 10 PORUNCI ale unei Femei Adevărate.

Cele 10 porunci ale unei femei adevărate.

1. Ea nu aleargă după fericire.

Ea, în general, nu aleargă după nimic. A alerga după fericire – este cel mai popular și cel mai stupid gen de sport. Toți alergăm undeva. Spre un viitor mai strălucit, spre ziua de mâine, spre anul viitor etc. O femeie adevărată nu practică acest gen de “sport”. Ea plutește prin viață, fiind mereu în prezent.

2. Prezentul este cel mai interesant și important lucru care îi atrage atenția.

Desigur, are planuri pentru viitor, dar nu amână viața pe mâine. Nu așteaptă ca viața ei reală să înceapă când va deveni în sfârșit slabă, când va veni prințul, când vor exista circumstanțele potrivite etc. Ea trăiește acum.

3. Să fii o femeie adevărată este un mare privilegiu și ea înțelege asta.

Pentru ea, a fi o femeie adevărată nu este un test, nu este o muncă grea sau o cruce pe care trebuie să o ducă toată viața. Este un dar și o binecuvântare a destinului. O femeie adevărată își cultivă feminitatea la toate nivelurile: interior (senzații, sentimente, gânduri) și exterior (corp, îmbrăcăminte, comportament).

4. Ea trăiește în ritmul său.

Când trăiești prea încet, nu ai sentimentul că asta e viața. Când trăiești prea repede, nu ai timp să simți viața. Fiecare dintre noi are propriul ritm de existență. O femeie adevărată îl simte și trăiește în conformitate cu el. Ea își reglementează sarcinile, stabilind astfel ritmul circumstanțelor care o înconjoară.

5. Ea – este pe primul loc.

Și asta nu înseamnă că este egoistă, indiferentă sau cinică. Pur și simplu, știe că în spatele dorinței excesive de a avea grijă de alții se ascunde teama de a-ți trăi propria viață. O femeie adevărată are o viață interesată. Ea nu pierde niciodată simțul valorii spațiului său personal. Dar, în același timp, este capabilă să susțină, să ajute și să participe în viața altor oameni. Ea nu spune “da” dacă inima ei spune “nu”. Întotdeauna se ascultă și are încredere în sentimentele sale.

6. Nu are nevoie să fie pe placul tuturor

Femeia adevărată trăiește după propriile repere, ea singură le inventează și le realizează. Și dacă nu se asemănă cu standardele celorlalți, nu-i pasă. Ea știe că misiunea “să placă tuturor” este stupidă și imposibilă. O femeie adevărată lucrează asupra sa, dar nu o face niciodată pentru a merita aprobarea cuiva. Ea o face din dragoste pentru sine.

7. Ea și-a depășit “fetița bună”.

“Fetița bună” este eleva părinților și are o singură sarcină – să-i mulțumească pe alții pentru a fi aprobată. “Fetița bună” trăiește după principiul “trebuie să” sau “nu trebuie”. Ea rareori se întreabă ce vrea cu adevărat. O femeie adevărată a plecat de la ”fetița ei bună”, dar, în același timp, a plecat de la dorința constantă de aprobare și laudă. Asta nu înseamnă că nu-i pasă cum este evaluată. Pur și simplu, nu dovedește nimănui nimic, mai ales în detrimentul său. Își vede defectele, dar nu dramatizează. Nu le ascunde, dar nici nu le dezvăluie.

8. Nu se plânge ce viață grea are

Privind-o, nu vei spune că supraviețuiește: câștigă bani zi și noapte, spală, curăță, are grijă de copii și de soț. Niciodată nu te vei gândi că este epuizată. Chiar și atunci când are o încărcătură foarte mare, femeia adevărată găsește timp să se recupereze și să arate bine. Nu se va victimiza pentru că știe: circumstanțele nu sunt complexe de la sine, ci în măsura atitudinii sale față de ele.

9. Singurătatea pentru ea este un dar

Perioadele de singurătate, dacă există, femeia adevărată le apreciază și le iubește. Nu tinde să atragă în viața ei cunoștințe întâmplătoare sau bărbați, doar ca să nu fie singură. A fi în singurătate – pentru ea este o binecuvântare. Este cel mai bun moment pentru a se recupera, a-și umple viața cu calm și profunzime. O femeie adevărată se bucură de singurătate cu plăcere.

10. Ea își iubește vârsta. Întotdeauna!

O femeie adevărată trăiește în vârsta ei reală, profitând de toate avantajele ei. Ea nu-și spune povești despre faptul că la această vârstă ceva “este deja târziu” sau “prea devreme”. Această filozofie este doar o scuză pentru cei care folosesc anii pentru a-și acoperi fricile sau interdicțiile interne.  O femeie adevărată știe: fiecare vârstă are frumusețea, s*xualitatea și farmecul său.