Monologul unui feminist: ”Femeile sunt mai bune decât noi…”

Băieți, nu vă supărați, dar cineva trebuie să vă spună asta. Femeile sunt mai bune decât noi. Sunt mai inteligente, mai frumoase și se adaptează mai ușor în viață. În plus, trăiesc mai mult.

Orice bărbat – este un beneficiar. Și beneficii avem foarte multe, doar că nu ne gândim la asta. Noi, de exemplu, nu trebuie să ne trezim cu o oră mai devreme pentru a ne machia și a pregăti copiii pentru școală. Nouă ni se permite să avem picioarele și axilele nerase, noi nu trebuie să verificăm la fiecare cinci minute cum arătăm. Nouă ni se permite să transpirăm, să înjurăm, să sforăim, să dormim în autobuz.

Dacă două femei vin la teatru sau la concert – este un lucru obișnuit. Cât de des vedeți doi bărbați care vin la teatru, doar dacă nu sunt gay? În sălile de concerte, la teatru, la conferințe – majoritatea sunt femei. Și unde sunt majoritatea bărbaților? La fotbal, în închisori, în spitalele de psihiatrie, în centrele de dezintoxicare. Femeile nu au timp pentru astfel de lucruri stupide.

Bărbații – sunt s*xul slab. Ei consumă mai mult alcool, droguri, fumează, mor mai devreme, sunt mai predispuși la depresie, atacuri de inimă și accidente vasculare cerebrale.

Pentru noi, băieți, calendarul – este un motiv de a bea, iar pentru ele? Imaginați-vă – să aștepți în fiecare lună când vine, să suferi o săptămână, dar să nu spui nimănui și să nu te plângi. Într-o zi va fi elaborată o lege înțeleaptă – în fiecare lună femeii să i se acorde încă trei zile libere, fără a explica motivele. Și zile de muncă mai scurte. Pentru că ele oricum lucrează dublu – acasă și la muncă. Femeile îndeplinesc în lume 70% din toată munca și primesc 30% din salariul total. Și, dacă sincer, ele au necesități mult mai mari decât noi… pentru cosmetice, ciorapi și alte chestii, despre care deja nu mai spun nimic. Bărbați, voi ați încercat vreodată să alergați după autobuz în pantofi cu toc și fustă strâmtă?

Nu mă considerați un trădător al activităților masculine, dar pe lângă înțelepciunea populară, mai există și prostia populară. Și o inventează bărbații.

E suficient să te uiți la obiceiul popular indian de a arde văduvele. Iar un bărbat, dacă i-a murit soția tot ar trebui să-și dea foc? ”Nu – răspund înțelepții, trebuie să-și ia o altă soție”. Sau schilodirea fetițelor în China, circumcizia feminină în Africa, voalurile și chachvan-ul – toate aceste batjocuri pentru femei au fost inventate de bărbați.

Și cum rămâne cu mintea? Bărbatul la prima întâlnire se uită la sânii și la fundul femeii, iar ea – la ceea ce are bărbatul în cap. Deci, cine este mai inteligent? Nicio femeie nu va alerga după bărbat, doar pentru că acesta are picioarele frumoase. Ele au nevoie de ceva mult mai important de la noi. Bani, poziție în societate, inteligență. În spatele fiecărui bărbat de succes este o femeie care a creat acest succes. Deci, cine este mai deștept?

Lumea fără femei nu poate exista. Însă fără bărbați…? Cred că, mai devreme sau mai târziu, femeile vor descoperi cum să se descurce fără noi. Deci, apreciați-le, înainte de a fi prea târziu, iubiți-le, purtați-le în brațe.

Autor: Mikhail Zhvanetsky