Vă potriviți sau relația voastră este o greșeală? Răspunde la aceste 6 ÎNTREBĂRI și află!

Testele de compatibilitate nu întotdeauna oferă un rezultat complet, însă de cele mai multe ori ele arată spre acele ”unghiuri ascuțite” ale relației, pe care probabil nici nu le-ați observat.

Răspundeți ambii la aceste 6 întrebări. Dacă cel puțin trei dintre ele vor avea răspunsuri negative, atunci relația voastră este o greșeală.

1.Sunteți fericiți împreună?

Fiecare zi pe care o trăiți împreună e fericită, cel puțin pentru că ambii sunteți vii, sănătoși și puteți zâmbi?

Sunteți gata să treceți prin toate furtunile vieții, ținându-vă de mâini și niciodată să nu priviți înapoi?

Nu ai regretat nicio clipă că ai cunoscut acest om și ești fericit(ă) să sărbătorești această zi minunată și alte zile importante legate de relația voastră?

Undeva în adâncul sufletului ești gata să recunoști că ai face din nou acest pas, dacă ar exista posibilitatea să schimbi totul?

2. Rutina zilnică nu vă deprimă și dacă apar neînțelegeri, ambii le depășiți cu vitejie?

Sunteți siguri că rutina – este ceva secundar, care nu merită pierderi inutile de nervi, timp și cu atât mai mult nu merită să vă certați?

Ambii sunteți siguri că rutina zilnică nu vă va înghiți complet, pentru că puteți renunța la acest flux continuu de treburi casnice?

3. Puteți să negociați?

Vă puteți asculta reciproc? Uneori puteți acționa contrar dorințelor voastre, știind că și partenerul va face același lucru data viitoare?

4. Aveți multe lucruri în comun și întotdeauna aveți ce discuta?

Vă dedicați timpul unul altuia sau gadget-urile sunt mai importante? Dacă veți rămâne singuri într-o cameră goală și întunecoasă – veți găsi un subiect de interesant de discuție?

5. Negociați planurile voastre de viitor?

Ambii sunteți convinși că nașterea unui copil este un pas responsabil, pentru care trebuie să vă pregătiți? Nu faci presiune asupra partenerului și nici el nu face presiune asupra ta?

Sunteți capabili să ajungeți la un acord privind numărul de copii și alegerea numelor?

Credeți că misiunea părintească este una specială și pentru ea trebuie să fiți pregătiți moral, material și spiritual, atât mama cât și tata?

Nu-ți vei permite niciodată să iei o decizie în locul partenerului, chiar dacă aceasta va fi împotriva dorințelor tale secrete?

6. Ambii vă respectați părinții și partenerul îți tratează familia cu respect.

Convingerea, că altfel nici nu poate fi – sunteți gata să o duceți cu voi toată viața, indiferent ce dezacorduri vă așteaptă și o veți transmite și copiilor voștri?