Dacă FEMEIA are aceste 8 CALITĂȚI, ar fi mare păcat să o pierzi!

Dacă ai întâlnit o astfel de femeie în calea vieții tale, nu ezita – pune-o pe umăr și aleargă rapid cu ea la starea civilă! Dacă vei pierde o astfel de femeie, puțin probabil vei întâlni alta din nou.

1. Ea te privește cu ochi îndrăgostiți – ea vede în tine bărbatul ei – unic, apropiat, drag și cel mai blând.

Dacă femeia își deschide sufletul, înseamnă că într-adevăr e îndrăgostită. Pentru o astfel de femeie merită să lupți, ea va fi cu tine toată viața și întotdeauna de partea ta. Chiar dacă toată lumea îți va întoarce spatele – mâna ei va fi pe umărul tău, te va sprijini și astfel vei înțelege că este cu tine până la victorie.

2. Este inteligentă

Și, de preferință, educată. Nu avem nimic împotriva celor care au absolvit numai școala. Studiile – nu sunt doar anii de studenție, înmulțiți la orele de cursuri ascultate. În primul rând, e ceea ce ai reușit să înveți din aceste lecții.

3. Ea poate fi gospodină în casă

În societatea modernă, aceasta poate fi considerată una dintre principalele calități ale viitoarei soții.

4. Este frumoasă

Și nu numai într-o rochie de seară și cu părul aranjat, cu machiaj, manichiură, pedichiură etc. Ea este frumoasă fără aceste trucuri feminine. Desigur, aspectul nu este deloc important, însă tu vei trăi cu această femeie pe care o vei vedea fără machiaj și alte elemente de deghizare.

5. Este de acord cu pasiunile tale

…și niciodată nu se va supăra că te uiți la meciurile de fotbal și țipi la fiecare gol marcat, astfel încât toate pisicile din curte se ascund în copaci. Mai degrabă, te va sprijini, deși va râde, că nu ar fi rău să te comporți mai liniștit.

6. Tratează adecvat banii și nu-și pune interesele proprii mai presus decât cele de familie.

Ea știe cât de greu se câștigă banii și nu-i va cheltui pentru ceva inutil.

7. Ea se adaptează ușor în orice situație

Ea se adaptează ușor în orice mediu, fie că este vorba de o casă de lux sau o căsuță modestă în sat. Dacă este gata să te urmeze oriunde, e gata să rezolvați împreună toate problemele și dificultățile vieții și este nu doar partenera ta, dar și un prieten loial – atunci nu pierde această femeie.

8. Știe să tacă atunci când este necesar.

Desigur, nu există garanții că va folosi această abilitate, poate doar uneori.