Iată ce-și doresc, de fapt, bărbații să găsească într-o relație!

Ce-și doresc, de fapt, bărbații să găsească într-o relație? E dificil să răspunzi la această întrebare printr-o singură frază, deoarece în lume nu există nici măcar doi bărbați identici. Toți sunt diferiți și la fel ca femeile, urmăresc anumite scopuri. De exemplu:

1. Continuitatea neamului

Dorința de a lăsa urmași este o aspirație inconștientă, care, mai devreme sau mai târziu, vine la bărbat. Dacă nu este pregătit, nu fă presiune asupra lui și nu încerca să-l “prinzi” cu o sarcină neplanificată. Bărbatul trebuie să crească până la această stare și atunci căsnicia pentru el va deveni îndeplinirea scopului principal al vieții.

2. Iubire

Bărbații, de asemenea, pot iubi și, uneori, chiar mai mult decât femeile. Dacă a întâlnit femeia fără de care nu poate trăi, cu care ar vrea să-și petreacă restul vieții – ce trebuie să vrea? Bineînțeles, să se căsătorească. Și scopul în această căsătorie este foarte simplu: ca această femeie să-i aparțină numai lui, să fie împreună, să fie alături de el și pentru totdeauna.

3. Stabilitate

Bărbatul caută o femeie înțeleaptă, un aliat, care să-l ajute să găsească acea stabilitate în viață care îi lipsește.

4. Grijă și atenție

Bărbații, răsfățați de mame, caută în relații aceeași dragoste altruistă cu care îi iubește (sau îi iubea) mama. Pentru ei – femeia este întruchiparea sensibilității, grijii, atenției și atitudinii plăpânde față de ei. Ei caută o a doua mamă care îl va hrăni, încălzi, mângâia…

5. Nu au nevoie de nimic

Există bărbați care nu așteaptă nimic, dar nu distrug această relație din cauza opiniei societății. Societatea cere ca bărbatul adult să aibă o familie? El va avea o familie, însă numai “pentru bifă”  și va fi una extrem de nefericită. El, nici femeia nu o face fericită, nici “locul” pe care ar putea să-l ocupe alt bărbat, nu-l eliberează.

6. Doar intimitate

Uneori, scopul principal al relației pentru bărbat – este intimitatea regulată. Partenera este întotdeauna alături de el, îi răspunde în orice moment la “chemarea inimii”. Din păcate, numai pe instincte – nu poate fi construită o relație de familie adevărată.