FEMEIA matură nu-și pierde timpul cu aceste 12 Lucruri! Ești una dintre ele?

1.Prietenii toxici

Femeile mature nu se supără. Ele pur și simplu îndepărtează oamenii toxici din viața lor. Pentru că nu au timp pentru certuri patetice și dușmani în blană de oaie.

2. Bărbații imaturi

Femeile mature nu sunt de acord cu mai puțin. Ele nu rămân în relații mediocre. Nu vor spăla lenjeria bărbatului și vasele în timp ce el stă întins pe canapea, în fața televizorului. Așteptările lor sunt la fel de mari ca și tocurile de la pantofi.

3. Opinia societății

Femeile mature nu se îmbracă pentru a impresiona pe cineva. Se îmbracă pentru propria plăcere. Și nu contează dacă cineva își strâmbă nasul din cauza rujului ei purpuriu, ea oricum îl va purta cu încredere.

4. Concurența feminină

Femeia matură nu-și invidiază cea mai bună prietenă, când aceasta obține o promovare. Ea își motivează prietenele să obțină succes. Ele se sprijină reciproc, nu concurează.

5. Aprobarea altora

Femeia matură nu acordă atenție comentariilor răutăcioase cu privire la aspectul exterior sau la viața personală. Trăiește așa cum vrea, fără să aștepte aprobarea cuiva.

6. Aproape o relație.

Femeile mature nu vor să-și piardă timpul, dacă înțeleg că nu există o relație adevărată. Ele vor totul sau nimic.

7. Regrete despre fostele relații

Femeile mature nu răsfoiesc paginile rețelelor sociale, inventând tot felul de lucruri dezgustătoare despre noua iubită a fostului partener. Ele înțeleg că sunt acolo unde ar trebui să fie, iar fostul partener a rămas demult în trecut.

8. Aspectul exterior perfect

Femeile mature înțeleg că perfecțiunea este un mit. Ele continuă să fie încrezătoare, pentru că își cunosc valoarea, indiferent cum arată.

9. Să-i impresioneze pe alții.

Femeile mature nu încearcă să-i facă geloși pe foștii parteneri. Acest lucru se întâmplă în mod natural, pentru că fac ceea ce doresc. Ele trăiesc pentru sine. Și  pentru asta deja vrei să le invidiezi.

10. Mincinoșii

Femeile mature nu se vor certa cu tine, indiferent dacă spui adevărul sau nu. Mai degrabă vor pleca. Mai bine se vor înconjura de oameni în care pot avea încredere deplină.

11. Autocritica

Femeile mature nu se concentrează pe greșeli. Ele încearcă să afle ce este greșit și să nu mai repete asta. Vor permite experienței să le modeleze și să le facă mai puternice, nu mai slabe.

12. Independența

Femeile mature urăsc să se bazeze pe alți oameni, întrucât știu că există posibilitatea să fie dezamăgite. De aceea, sunt independente. Ele pot avea grijă de sine și nu au nevoie de niciun ajutor pentru a reuși.