Dacă te iubește cu adevărat, va face aceste 8 lucruri pentru tine!

De multe ori femeia crede că a stabilit o legătură profundă cu bărbatul cu care merge la cinema sau la teatru, cu care ia masa sau împarte patul. Pentru a nu te înșela și a nu-ți face iluzii, trebuie doar să fii atentă. Un bărbat care iubește cu adevărat va face aceste lucruri pentru femeie:

1.Complimentele 

”Ești frumoasă” – desigur, pentru a atrage femeia în pat, bărbații pot spune nu doar astfel de cuvinte. Însă dacă după luni de relație îți face complimente – fii sigură, te iubește. Apropo, băieții îndrăgostiți pot folosi nume diminutive sau cuvinte special inventate pentru iubita lor.

2. Cuvinte de iubire

Astăzi, utilizarea genului epistolar de a comunica – este un fenomen extraordinar, care indică sentimente mari. Din păcate, nu toți bărbații pot scrie ceea ce simt, dar încercarea lor de a face acest lucru este un semn de dragoste pentru femeia căreia i se adresează. Prin urmare, dragi fete, dacă ați primit o scrisoare de dragoste, nu acordați prea multă atenție textului, este important gestul băiatului.

3. Week-end comun

Dacă băiatul nu este interesat de iubita lui, atunci există o mare probabilitate că aceste 2 zile el le va petrece cu prietenii sau întins pe canapea în fața televizorului. Dar dacă se interesează ce planuri ai în aceste zile, înseamnă că se simte mai bine în compania ta, decât cu prietenii și fotbalul. Concluzia: Este îndrăgostit de tine.

4. Primul ajutor

Dacă te-ai îmbolnăvit și stai în pat, iar alături de tine este iubitul tău cu supa fierbinte și încearcă în acest fel să te trateze, nu te îndoi – este iubire. Dacă bărbatul tău manifestă grijă, înseamnă că ești specială pentru el.

5. Somnul împreună

Toți bărbații încearcă să atragă cât mai repede femeia în pat, însă după ce și-au atins scopul, pleacă repede de acolo. Dacă iubitul tău, după intimitate, rămâne cu tine, adormi în brațele lui și te trezești în ele, atunci fii sigură că ești pentru el mai mult decât o femeie cu care a dormit.

6. Te prezintă părinților

Dacă iubitul tău a decis să te prezinte familiei lui, este o realizarea mare. Este chiar mai mare decât inelul de logodnă pe care ți l-a oferit. Ai de ce să fii mândră, când, după o cină împreună cu rudele lui, vă despărțiți cald și cordial.

7. Concediul împreună 

Concediul petrecut împreună poate fi privit ca un test al vieții în comun. Și dacă e gata (puțin timp) să trăiască împreună cu tine – asta vorbește despre faptul că încearcă să facă primii pași pentru a fi împreună tot restul vieții.

8. Aruncă măștile

La început bărbatul încearcă să impresioneze femeia, să o cucerească cu mintea, puterea, bărbăția, starea financiară etc. Însă când încetează să mai joace roluri și își arată adevărata față, fără măști și neajunsuri (pe care cu siguranță le are), înseamnă că are încredere în tine și te iubește cu adevărat. Apare doar întrebarea: tu ești gata să-l iubești așa cum este, adevărat?