Aceste 5 SEMNE îți spun că viața ta în curând se va schimba în bine!

Iată câteva semne care îți spun că în curând viața ta se va schimba în bine:

1.Ești pregătit(ă) pentru schimbări, dacă ai învățat să renunți la evenimentele minore, fără să-ți concentrezi atenția asupra lor.

Dacă înainte te-ai fi supărat că trenul a întârziat, astăzi ești calm(ă): va veni următorul. Ai început să înțelegi că orice obstacol în calea ta poate deveni salvator și-i mulțumești destinului pentru piedicile care ți le pune. Ai început să vezi beneficiile în orice situație, chiar dacă este una negativă.

2. Schimbările în viața ta sunt aproape, dacă ai încetat să privești în trecut.

Ai încetat să te compari cu cel care ai fost acum cinci ani. Căile sunt deschise pentru cei care privesc în viitor, dar nu-și amintesc cum au avut succes în trecut, când la 17 ani au câștigat bani pentru prima bicicletă. A fi mândru de acele realizări nu înseamnă să le porți ca un drapel în viață. Societatea te evaluează în funcție de datele pe care le are astăzi despre tine.

3. Ai încetat să te simți o victimă

Cu siguranță ai avut multe dificultăți în viață și meriți laude pentru că le-ai depășit. Dar nu trebuie să te oprești. Ți-ai plâns puțin de milă și mergi din nou în luptă. Dacă vei lăsa mâinile în jos, circumstanțele te vor învinge și victoriile din trecut nu te vor mai salva. Începe lucruri noi, însă ține cont de vechile greșeli. Acum ești mult mai puternic, pentru că fiecare eșec îți oferă forțe noi pentru a te mișca mai departe.

4. Aștepți schimbările cu inima deschisă

Ai început să ai mai multă încredere în lumea înconjurătoare și acest lucru nu rămâne neobservat. Este o poziție corectă – ține-o tot așa.

5. Nu mai ai frici

Ai devenit mai rațional și în loc de frica ridicolă, încerci să aplici un calcul competent în această situație. Această creștere, inevitabil va aduce cu sine schimbări pozitive: pe care singur(ă) le atragi în viața ta.