4 Lucruri pe care nu i le poți ierta bărbatului niciodată!

Ce nu trebuie să ierte femeia? În primul rând acele acțiuni care nu se întâmplă spontan, ci rezultă din caracterul bărbatului. Deci, indiferent cât de mult regretă ceea ce a făcut, bărbatul va face iar și iar ceea ce îi va provoca femeii suferință.

1.Lipsa de respect

Acțiunile care demonstrează lipsă de respect față de femeie se pot manifesta în diferite sfere. Bărbatul poate insulta și umili femeia în public. Poate flirta deschis cu alte doamne, justificând că este sociabil și amabil. De asemenea, poate trata cu lipsă de respect munca sau hobby-urile soției, diminuându-i capacitățile mentale sau abilitățile profesionale.
Distrându-se pe seama partenerei, bărbatul încearcă să se afirme din contul ei. Lipsă de respect este și atunci când bărbatul cu voce tare începe să-și compare partenera cu fostele iubite sau cu mama sa. Și de fiecare dată, oricare dintre aceste femei este mai bună decât soția sa.

2. Vulgaritatea 

Aici pot fi incluse atât cuvintele nepoliticoase, cât și gesturile, strigătele și comunicarea nepoliticoasă cu rudele soției sale. Violența fizică poate fi inclusă aici – însă dacă se întâmplă, cel mai bun lucru pe care îl poți face, ar fi să te desparți imediat de acest om.

Nu există situații în care minciuna bărbatului, cu care femeia împarte patul și cina, să poată fi justificată. Minciunile separă oamenii. Dacă minciuna se strecoară între doi oameni, este logic să te gândești dacă sunteți cu adevărat apropiați. În același timp, mărimea minciunii lui nu are nicio importanță. În relații trebuie să existe adevăr și numai adevăr.

3. Lipsa de încredere

Acea situație când bărbatul încearcă să controleze fiecare pas al soției – este prima etapă al controlului pe viață. Și dacă la începutul relației poate justifica asta prin faptul că își face griji, odată cu trecerea anilor lucrurile se vor agrava. Întrebările de genul: „De la cine este mesajul?”, nu vor mai fi actuale. Bărbatul va citi singur mesajele. Sau interogatoriile de genul: “Unde ai fost?”, “Ce ai făcut?”, “Despre ce ați vorbit?” de-a lungul anilor se vor transforma în spionarea soției, limitarea comunicării cu prietenii și controlul strict asupra cheltuielilor.

4. Dependențele

Alcoolismul, dependența de droguri, de jocuri de noroc și alte dependențe sunt motive incontestabile pentru a rupe relația. Niciun argument precum: “doar am încercat” sau “promit să renunț” nu ar trebui să-i umbrească femeii mintea.. După cum arată statisticile, persoanele dependente rareori scapă de problemele lor. În primul rând, ei nu consideră că au o problemă. Și în al doilea rând, femeile, având o inimă bună și frica de a rămâne singure – îi iartă zi de zi. Toată viața.

Acele acțiuni ale bărbatului care fac femeia să sufere – într- adevăr nu pot fi iertate. Desigur, oricine poate face greșeli. Însă, după cum arată practica, făcând ceva rău, soții găsesc mereu motive și scuze. Și adesea, chiar acuză femeile. De aceea, iertându-ți iubitul de fiecare dată, gândește-te, oare nu comiți aceeași greșeală? Oare nu vei urî omul pe care ești forțată să-l ierți zi de zi?