99% dintre femei fac aceste 7 greșeli. Nu le repeta și tu!

1. Prea multe lecții de morală

Principala greșeală în relație – prea multe discuții din partea femeii. În loc să-i explice cauza tristeții, ea îi spune bărbatului: “Îți voi explica cum este corect! Eu știu! Tu nu știi, tu ești…” Ea începe să-i de-a lecții de morală, de exemplu, în mașină, în momentul în care el conduce. Și continuă tot drumul să-l cicălească pe un subiect lipsit de importanță. Apoi ei vin acasă, mănâncă, merg la culcare, fac dragoste, iar dimineața totul se repetă.

2. Dintr-o extremă în alta

Femeile deseori ajung în extreme: ”accesibilă mereu” sau inaccesibilitate absolută”. Există 2 momente: Atunci când femeia este accesibilă pentru intimitate, indiferent de comportamentul bărbatului, ea își pierde valoarea, atât pentru sine, cât și pentru partener. Atunci când femeia ocupă poziția de lider dur sau poziția “mamei” în familie, atracția s*xuală pentru ea dispare. Pentru că în mintea bărbatului, “mama” și “s*xul” sunt două lucruri diferite.

3. Femeia îi transmite greșit informația

Femeia adesea încearcă să-i transmită bărbatului că el nu corespunde ideilor ei. Ea repetă în mod constant: “Ești leneș!”, “Cât se mai poate?”, “Niciodată nu câștigi bani”, “Când vei lua o decizie?”. Iar transmiterea informației din această poziție va face bărbatul să nu mai vrea să vină la ea.

Le sugerez femeilor să-și schimbe tactica: “Știi, sunt tristă”, “Știi, sunt foarte supărată, pentru că ți-am explicat cât de important este pentru mine, în speranța că mă vei înțelege”. Astfel, femeia îi oferă bărbatului responsabilitatea pentru starea sa. Acest lucru este foarte important. Pentru că toate femeile așteaptă responsabilitate.

4. Ea nu conștientizează ce este fericirea

Atunci când fata pășește în viața adultă, ea nu știe ce înseamnă starea de fericire. Ea cunoaște starea premiilor pentru notele bune, pentru comportamentul bun sau pentru orice altceva. Iar acum pășește în viața adultă, fără să știe ce este fericirea și întâlnește bărbatul care-i spune: “Eu sunt fericirea!” Îl ia cu sine. Trec 2-3 ani și ea nu simte fericire.

Principala sarcină a părinților este să le transmită copiilor ce este fericirea. Și dacă femeia își educă și cultivă în sine sentimentul de bucurie calmă, ea rezolvă două probleme dintr-o dată.

5. Părinții nu educă afecțiunea în copii.

Prietenul meu are o fiică de 3 ani. Când se apropie de ea, copila imediat îi arată afecțiune. În general, natura îi arată fetei modelul de comportament. Dacă femeia s-ar comporta așa tot timpul, atunci bărbatul nu ar avea nicio șansă să rămână indiferent.

Dar unde dispare totul cu vârsta? De ce femeia trebuie învățată din nou acest lucru?
Este vorba de anxietate. Experiența relațiilor anterioare. Când fata a fost înșelată de trei ori, ea începe să se gândească: “Și dacă nu are nevoie de asta? Și dacă mă va respinge?

6. Femeia nu-i înțelege tăcerea

Bărbatul trebuie să învețe să vorbească. Atunci când el nu vorbește, femeia se simte inutilă. Problema este că bărbatul face planuri singur și nu le discută cu femeia. Dacă el va spune: “Astăzi lucrez pentru a ne cumpăra o casă” – atunci femeia îl va susține cu bucurie. În ochii bărbatului, dacă locuiește cu ea, vine acasă și mănâncă supă ei, atunci – o iubește. Dar femeia nu înțelege asta.

Există un joc excelent. Când bărbatul îți cere să faci ceva, de exemplu, te întreabă unde este cămașa sau te roagă să-i prepari ceaiul, spune-i următoarele: “Trei cuvinte importante pentru mine, și-ți voi spune unde este cămașa ta” sau “5 cuvinte frumoase și vei avea cel mai bun ceai din lume.” Bărbatul trebuie învățat un timp să spună astfel de cuvinte. Mai târziu, el singur va folosi acest instrument.

7. Femeia nu-și conștientizează frumusețea

De ce femeia când iese din casă, petrece mult timp în fața oglinzii și vrea să arate bine pentru străini, dar nu găsește timp să arate bine  în casă, pentru bărbatul ei? Acest lucru se întâmplă pentru că o interesează opinia societății.
Și asta nu este o poziție tocmai sănătoasă, ea trebuie eliminată. Cred că a fi frumoasă – este munca femeii pentru tot restul vieții sale. Nu contează câți ani are. Nu contează ce profesie are. În niciun caz nu se poate neglija.