Află care este SECRETUL menținerii Schimbului de Energie între bărbat și femeie

Incredibil, dar adevărat – schimbul de energie între bărbat și femeie începe în momentul în care ei se întâlnesc cu privirile. Ei devin interconectați energetic, uniți într-un singur sistem de vase.

Cum are loc schimbul de energie între bărbat și femeie

Natura bărbatului – este energia ideii și a scopului, iar natura femeii – este energia puterii de realizare și a iubirii. Pentru a realiza idea este nevoie de putere, iar energetic ea poate fi primită numai de la femeie. De aceea, femeia fiind protectoarea puterii, o poate oferi.

Schimbul de energie între bărbat și femeie începe atunci când ei se întâlnesc prima dată cu privirile. De aceea, este foarte important să înțelegem principiile de acțiune ale acestui schimb de energie și, în conformitate cu asta, să ne construim comportamentul față de s*xul opus. De exemplu, de la naștere fiecare băiat are o mamă, o protectoare, care îl inspiră, îi oferă puterea dragostei materne, are o soră, prima dragoste – în fiecare femeie bărbatul caută inconștient sursa de putere, care l-ar umple cu activitate pentru a-și atinge scopurile. Responsabilitatea femeii este de a ști cui, cum și câtă energie să ofere. Această energie îl va proteja pe cel la care a ajuns.

Când se începe cel mai puternic schimb de energie între bărbat și femeie?

Cel mai puternic schimb de energie începe la nivelul relațiilor s*xuale, în special dacă acestea se întâmplă din dragoste – la toate nivelurile de bază ale omului: fizic, emoțional, mental și spiritual. În acest caz, schimbul de energie și, în consecință, legătura energo-informațională între bărbat și femeie devine incredibil de puternică și, mai mult decât atât, se întâmplă un efect sinergie, atunci când 100% + 100% = 300% sau mai mult.

Orice bărbat și femeie care au avut relații s*xuale, în mod secret devin soț și soție cu toate consecințele la nivel energetic până la sfârșitul vieții în aceste corpuri fizice, dacă această relație nu se întrerupe.

Atunci când cineva din familie sau din cuplu începe o relație cu un alt partener, energia din acest cuplu în loc să consolideze relația, începe să curgă spre altcineva și acest lucru se simte.  Astfel relațiile de familie în care anterior au existat neînțelegeri, certuri sau conflicte – încep să se distrugă cu adevărat și din acest moment restabilirea lor este tot mai puțin probabilă.

Secretul menținerii schimbului de energie între bărbat și femeie

Menținerea – înseamnă flux continuu, acumularea și transformarea energiei. Bărbatul primind putere pentru realizarea planurilor și scopurilor sale, ușor și simplu, fără presiune și manipulări, fără ”trebuie” – el are dorința interioară să-i întoarcă femeii sale prin ceva material, cadouri, grijă, ajutor fizic, echivalentul puterii primite de la ea, astfel creând baza pentru transformarea energiei acumulate pentru o nouă fază superioară a schimbului de energie.

Astfel soția îl inspiră și mai mult, îi oferă și mai multă energie, iar soțul atinge un nou obiectiv, mai mare. Și astfel până la infinit. Acesta este secretul iubirii – ea este atotCrescătoare și atotCreatoare – astfel învățăm să ne unim. Într-un cuplu armonios nu există superiori, nici bărbatul, nici femeia – există un mod corect de interacțiune, care aduce roade ambelor părți.