De la acest BĂRBAT cu siguranță NU trebuie să pleci. MERITĂ să-i oferi a doua șansă!

Uneori, puzzle-ul relațiilor de familie nu se potrivește. Neînțelegerile și chiar banala avitaminoză de primăvară, înmulțită la starea de oboseală și lipsa de somn, va afecta starea de spirit și comportamentul în cuplu. Și în minte imediat îți apare idea: ”La naiba cu toate astea, mai bine rămân singură!” Însă nu întotdeauna înghețata topită trebuie aruncată la coșul de gunoi, uneori ea poate fi reabilitată, punând-o înapoi în congelator.

Iată cărui bărbat merită cu siguranță să-i oferi a doua șansă:

Între voi a fost iubire

Relația voastră a început cu fluturi în stomac, cu dorința de a fi împreună cât mai mult timp, cu mesaje multe și frumoase pe rețelele sociale. Cu alte cuvinte, relația voastră s-a născut corect: tu nu l-ai urmărit de după colț, nu l-ai luat din familia cu copii și nici în rolul de amantă care așteaptă veșnic nu ai fost. Bărbatul-prinț pe cal alb te-a cucerit, la întâlniri te surprindea și problemele ți le rezolva, de aceea să pleci de îndată ce lucrurile nu funcționează, chiar nu merită. Dragostea într-adevăr se poate stinge, iar cuplul vostru poate fi la una dintre cele șapte etape ale iubirii, care este cea mai dificilă – perioada dezgustului.

Nu-l poți numi un nemernic

Oricât nu te-ai supăra pe el că nu a scos gunoiul la timp, că a aruncat lucrurile prin casă și chiar pe lipsa de atenție și afecțiune, el oricum nu ajunge în lista standard a nemernicilor. Adică, nu-ți fură banii, nu pune datoriile pe seama ta, nu dispare noaptea în companii necunoscute, nu te înșală și nici cu paharul nu e prieten. Toate păcatele lui, sunt de obicei, din cauza neînțelegerilor, care de cele mai multe ori se numesc ”nepotrivirea caracterelor”, iar aceste probleme de fapt, sunt ușor de soluționat.

Își asumă îndatoririle bărbătești

Nu poți nega faptul că își asumă îndatoririle bărbătești: poate întreține familia, face față situațiilor dificile de viață și cu cel mic se descurcă, dacă e nevoie. Și dacă sincer, esența neînțelegerilor din nou poartă mai mult un caracter emoțional: ți se pare că acum ați devenit complet diferiți, că ați pornit pe căi diametral opuse sau că în ultimul timp ai început să trăiești cu un străin.

Cu asemenea gânduri în minte nu merită să vă despărțiți – ele pot fi nu numai înșelătoare, ci și temporare.

Îți amintești momentul când totul a devenit rău

Poți spune cu certitudine când s-a întâmplat ruptura în relație. Adică, ați avut o perioadă de „până la” atunci când viața era dulce, iar apoi, de exemplu, au început dificultățile la locul de muncă, criza prelungită și tu cu presiuni asupra lui din cauza datoriilor ai descoperit în soțul tău un animal. Uneori se mai întâmplă că stabilitatea din relație se pierde odată cu nașterea copilului: multe femei pot simți o depresie postnatală prelungită sau oboseală cronică, iar bărbații nu înțeleg cum să-și sprijine soția corect în acest moment, aparent fericit pentru familie.

El vrea să păstrați familia

Și cel mai important indicator că nu merită să fugi din relație – este atitudinea reală a bărbatului față de tine. Dacă el recunoaște sincer că nu vrea să-și piardă familia, dacă nu este atât de epuizat de certuri încât să divorțați, dacă este gata să facă un compromis și să lupte, atunci acestui bărbat merită să-i oferi o șansă și să-l ajuți.

Viața noastră este atât de complexă, încât uneori și noi putem fi confuze, ne putem pierde, de aceea lumina de la capătul tunelului și echilibrul în relație trebuie să-l căutăm în tandem.