Acesta este Motivul pentru care Bărbatul se Îndrăgostește de Femeie!

Bărbatul se îndrăgostește de tine, pentru că știe că poate fi înconjurat de dragostea ta. Se îndrăgostește pentru că se simte în siguranță, când își exprimă cele mai profunde sentimente față de tine. Se simte astfel, pentru că știe că îi poți răspunde la fel. De aceea, la nivel inconștient, începe să caute societatea, atingerea și dragostea ta.

Tot ce știe, este că în tine există ceva deosebit, ceva ce nu simte pentru altă femeie din viața lui. El este îndrăgostit.

El vrea să te ia în brațe și să te țină mereu. Acesta este “secretul psihologiei” iubirii bărbaților.

Spun că este un secret, deoarece e înțeles greșit atât de femei, cât și de bărbați. Rareori tu sau el veți ști cu siguranță, dar va exista o atracție inexplicabilă, o dorință pentru ceva mai mult decât un flirt trecător.

Multe femei se înșală cu privire la motivul pentru care se îndrăgostesc bărbații.

Ele cred că bărbatul are nevoie de s*x sau vrea să aibă alături de el o femeie extraordinară, cu un corp frumos. Ele cred că bărbatul s-a îndrăgostit pentru că sunt frumoase, amabile, și adaptabile. În special adaptabile.

De aceea, fac totul pentru el. Îi pregătesc diferite feluri de bucate, îi oferă sfaturi bine gândite despre tot ce îl preocupă. Aprind lumânări când vine. Îmbracă cea mai s*xy îmbrăcăminte, își cumpără lenjerie cu dantelă.

Iar el spune că nu e sigur de sentimentele sale. Sau se îndepărtează și devine capricios. Încetează să sune sau face ceva supărător, înșală sau spune că nu înțelege ce are în vedere prin expresia “a fi împreună”.

Acest lucru se întâmplă pentru că în adâncul sufletului femeia nu a chemat iubirea în inima lui. Nu s-a născut legătura la cel mai profund și intim nivel a sentimentelor sale.

Bărbații sunt atrași de femei (și invers) din mai multe motive. Însă în personalitatea femeii există unele lucruri care fac atracția deosebit de puternică. Există patru categorii sau arhetipuri care sunt importante în determinarea celor mai bune calități ale femeii.

Utilizarea comună a acestor patru arhetipuri vă va oferi o încredere irezistibilă și energia care atrage bărbații de “calitate superioară” și îi inspiră să fie iubitori și credincioși pentru o lungă perioadă de timp.

Fiecare femeie are toate cele patru arhetipuri, dar, de regulă, doar unul este dominant. Care dintre acestea este arhetipul vostru dominant?

1.Feminină

Femeia feminină, stilată, elegantă, care iubește luxul. Este întruchiparea feminității și are puterea să aprindă o atracție profundă, datorită naturii sale senzuale. Bărbații consideră abilitatea ei de a fi puternică, deschisă și vulnerabilă – pur și simplu irezistibilă.

2. Exotică

Caldă, strălucitoare și energică – ea vrăjește și cucerește bărbatul instantaneu cu zâmbetul său. În vocabularul ei nu există cuvântul ”plictiseală” – ea e caracterizată de ”plăcere” și ”aventură”. Va ieși în evidență din mulțime și nu-i pasă ce cred alții despre stilul și modul ei de viață neconformist.

3. Regală

Discretă în alegeri, echilibrată și închisă, ea își cunoaște puterea și o folosește. Are nevoie de un bărbat foarte puternic, care să poată fi partenerul ei. Oamenii cred că este prea pretențioasă, dar dacă ajungi în cercul ei apropiat, vei înțelege că este o bijuterie. Știe ce-și dorește și are intenția să obțină acest lucru.

4. Întreprinzătoare

Inteligentă, independentă și concentrată pe munca sa. Are nevoie de un bărbat cu care să poată construi un imperiu; cel care își asumă inițiativa. Are nevoie de un bărbat foarte puternic care să-i câștige inima.