Ce trebuie să vadă bărbații într-o femeie, pentru a lua decizia să-și lege viața cu ea? Iată ce au mărturisit chiar ei..

Fiecare dintre noi a trecut prin acel moment când ochii voștri s-au întâlnit, bătăile inimii s-au intensificat, iar palmele v-au transpirat. Însă e doar atracție fizică, chimie. La un moment dat, începeți să vorbiți mai mult, să vă cunoașteți mai bine. Și totul devine mai profund decât atracția de la început. Acum deja este important ce fel de om e. Interesele sale, personalitatea. Și cu această persoană îți imaginezi (sau nu) viitorul.

Noi am întrebat bărbații ce trebuie să vadă într-o femeie, pentru a lua decizia să-și lege viața cu ea?  Iată ce au mărturisit chiar ei…

1.Ea era inteligentă 

”Inteligența și încrederea în sine – este un afrodiziac pentru mine. Este ceea ce are soția mea, ceea ce avea încă din anii studenției, când era orientată spre obiectivele sale. Și îmi place că ea și acum, după mulți ani de căsătorie și nașterea copiilor a rămas fidelă principiilor sale.

2. Cu ea nu mă plictisesc niciodată

”Ea iubește să petreacă timpul frumos, iubește aventurile. Setea de viață, atracția pentru toate lucrurile interesante și neobișnuite m-au convins că îmi doresc o astfel de soție alături de mine.”

3. Ea nu ”alerga” după mine

”Bărbații iubesc provocarea. Eu o plăceam mai mult decât ea pe mine. Această situație mă ”aprindea„. Ea mă forțează s-o cuceresc, dar întotdeauna îmi dă de înțeles că apreciază acest lucru.”

4. Ea a fost alături de mine în momentele dificile

”Am avut un accident grav și am fost țintuit la pat câteva săptămâni. În acel moment, ne întâlneam de câteva luni, așa că nu puteam să o învinuiesc dacă lua decizia să plece. Ea însă, a fost alături de mine în fiecare zi și m-a făcut să vreau să fiu cu ea toată viața, să-i fiu aproape, să o pot ajuta și eu cumva.”

5. Ea avea viața ei

”Ne simțeam bine împreună, dar și separat. Ea avea interesele și prietenii săi, de aceea aveam chiar mai multe subiecte de discutat când eram împreună. Paradoxal, însă libertatea ei m-a făcut să mă căsătoresc cu ea.”

6. Era foarte ambițioasă.

“Independența și energia ei – m-au atras imediat. Avea deja un copil, lucra toată ziua și mai avea timp să meargă la cursuri. Autosuficiența ei mă ”aprindea”.”

7. Simțeam că sunt important pentru ea, că mă apreciază.

“Pur și simplu mi-am dat seama că alături de ea mă simt bărbat, că ea nu-mi provoacă sentimente negative, mă respectă și apreciază relația noastră”.