10 Semne care îți arată că bărbatul de lângă tine te distruge

Femeia a fost creată din coasta bărbatului. Nu din picioarele lui pentru a fi umilită. Nu din cap pentru a excela … Ci din coaste, pentru a fi alături de el. De sub braț pentru a fi protejată. Din partea inimii pentru a fi iubită.

Lumea modernă a degenerat, iar violența psihologică din partea bărbatului este percepută dacă nu din poziția normalității, atunci în tăcere. Iar aceasta este cea mai profundă amăgire care i se poate întâmpla femeii.

Deci, iată ce semnalează că bărbatul cu care ești într-o relație te distruge:

1.Îți interzice să te întâlnești cu prietenii

Dacă bărbatul îți interzice să comunici cu prietenele sau cu oamenii pe care îi cunoșteai înainte de a-l întâlni, el vrea să te facă proprietatea lui. De aceea, încearcă în orice mod posibil să limiteze influența lor asupra ta. Bărbatul nu vrea să înțeleagă că în afară viața personală, mai ai și rude, prieteni, colegi.

2. Te insultă

Trebuie să înțelegi că orice poreclă umilitoare, chiar dacă el spune că e o glumă, are scopul de a te ofensa. Dacă te vei indigna, bărbatul cel mai probabil, va încerca să se protejeze. În acest caz, te va acuza că ești prea sensibilă și supărăcioasă și va încerca să te convingă că multe lucruri ar trebui privite mai ușor. Intuitiv înțelegi că nu meriți un astfel de tratament.

3. Te acuză de eșecurile sale

Ar trebui să te pui pe gânduri, atunci când bărbatul te acuză sistematic de problemele sale. Isteriile – nu sunt cel mai bun comportament al unui bărbat. Acesta este modul în care bărbatul încearcă să demonstreze că nu este vinovat de nimic, transferând responsabilitatea pe tine.

4. Alcoolul și drogurile

Alcoolul și drogurile sunt însoțitorii frecvenți ai bărbaților cruzi. Drept rezultat, obții nu numai un tiran, ci un animal – necontrolat, nepoliticos.

5. Frica

Bărbatul ar trebui să-ți provoace sentimentul de siguranță, nu de frică. Chiar dacă ți se pare că “ți se pare”, nu este așa. Chiar și femeile speriate au o intuiție puternică. Dacă bărbatul încearcă să te umilească sau să te intimideze, atunci e mai bine să rupi o astfel de relație. Și cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

6. Te pedepsește pentru timpul petrecut “fără el”

Acest comportament este tipic bărbaților care le interzic femeilor să se întâlnească cu alte persoane. Dacă te duci la o întâlnire pentru câteva ore și o faci fără consimțământul partenerului, atunci urmează o pedeapsă. Cel mai probabil, într-o astfel de situație bărbatul va țipa și te va insulta, amenințându-te că va folosi metode mai eficiente, inclusiv forța fizică.

7. Supunerea

Bărbatul predispus la abuz psihologic, e convins că el este o persoană unică. În consecință, din propria exclusivitate, se naște nevoia să i te supui.

8. Gelozie dureroasă

Gelozia, apropo, nu este un semn al dragostei. Este un semn al omului posesor. Când bărbatul este gelos pe prietenii, cunoscuții, fanteziile tale sau actorul iubit – aici deja miroase a control total.

9. Controlul femeii cu propriile emoții

Cu alte cuvinte bărbatul este un manipulator, unul foarte talentat. De exemplu, dacă nu ești de acord cu el, demonstrativ se va supăra și te va amenința cu despărțire. Pentru a te pedepsi. Nu va face decât să-ți provoace sentimentul de vinovăție, în încercarea de a-și apăra poziția.

10. Abuzul fizic

Acesta este, probabil, cel mai groaznic lucru care poate fi într-o relație. Dacă bărbatul manifestă agresiune, cu timpul ea va crește în bătăi. Și, de fapt, dacă te poate umili cu un cuvânt, atunci ce-l împiedică să ridice mâna asupra ta? În această situație nu trebuie să aștepți un miracol, nu trebuie să aștepți că se va corecta de dragul copiilor. El nu are nicio pârghie morală, în caz contrar acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Bărbatul care își permite să ridice mâna asupra unei femei nu poate fi numit bărbat.