2 MOTIVE pentru care BĂRBAȚII au încetat să cucerească femeile

Unde poți găsi un bărbat adevărat? De ce bărbații au încetat să cucerească femeile? Astfel de întrebări își pun femeile care vor să construiască o familie cu un bărbat destoinic.

De ce bărbații au încetat să fie cuceritori? De ce bărbații moderni au încetat să fie cavaleri?

Pot fi mai multe motive, însă le voi enumera pe cele de bază:

1.Există prea multe femei accesibile

Nu mai există nevoia de cucerire – pentru că în jurul oricărui bărbat întotdeauna se vor găsi femei accesibile. Bărbații, în special cei simpatici și asigurați financiar sau obișnuit cu asta și nu respectă femeile, le consideră ”ieftine”. Și cel mai ciudat lucru în această situație este că ei se mândresc cu asta.

2. Pentru că femeile singure cuceresc bărbații

Niciun bărbat nu va încerca să curteze o astfel de femeie, pentru că ea deja este ”gata”. Bărbații decenți se îndepărtează, iar cei care au scopuri meschine vor avea unele beneficii de pe urma acestei femei: bani, daruri, s*x sau se vor afirma emoțional din contul ei.

Din cauza acestor două motive, bărbatul modern a degradat foarte mult. Conștiința lui s-a întors cu susul în jos. El se consideră mai valoros decât femeia.

Mulți bărbați îți evaluază succesul după numărul de femei care se rotesc în jurul lor, nu după calitatea acestora. O  femeie decentă o vor numi scorpie, o vor acuza de interes, și, uneori chiar vor face glume pe seama ei.

Cine e vinovat și ce e de făcut?

Dragi femei, dacă ați pierdut complet credința în puterea bărbaților, citiți rândurile de mai jos:

Nu vă indispuneți prea mult din cauza bărbaților, trebuie să înțelegeți că o întreagă armată de femei (începând cu mama și terminând cu profesoara), i-au ”stricat”.  Nu încercați să fiți pe placul lor și să atrageți atenția asupra voastră. Mulți bărbați nici pe departe nu sunt vânători, ci ”necrofagi” ștergeți-i din listă și lăsați-i să degradeze în continuare.

Aruncați de pe voi povara vinovăției și responsabilitatea că sunteți defecte. Și în general, ați fost mințite încă din copilărie că bărbații vă vor aduce fericirea.

Fericirea este în interior, în capacitatea de a fi independente de circumstanțe. Fericirea este întotdeauna cu voi.