Iată cum Nu ar trebui să faci Cunoștință cu Bărbații după Vârsta de 30 de ani…

Despre femeile care au deja o vârstă, însă se machiază și se îmbracă de parcă ar avea 17 ani, au fost scrise multe articole. Stiliștii le-au explicat totul despre machiajul pentru pielea matură. Coaforii le-au spus cum să-și tundă părul, antrenorii – cum să piardă în greutate, iar designerii au proiectat pentru ele mii de ținute interesante.

Însă toate aceste lucruri mărunte, decorul, să spunem așa, este aproximativ același sfat în ce culoare să vopsești fațada clădirii. Și cum rămâne cu celelate lucruri?

De ce o armată întreagă de specialiști nu le spun femeilor că stilul lor de comunicare cu bărbații ar trebui să se schimbe odată cu vârsta? De ce le scapă acest adevăr simplu minților luminate?

De ce nimeni nu le explică femeilor că imaginea din copilărie despre bărbați care doar își doresc să se culce cu tine, folosindu-se de naivitatea ta și despre patriarhia care domnește în jur, demult poate fi amânată? Acum nu toți bărbații își doresc acest lucru.

Bărbații nu sunt împotrivă să înceapă relații cu femeile ”trecute de…” Și cu cele tinere, de vârstă medie și cu cele mature. Singurul lucru pe care nu-l așteaptă – este că femeia adultă brusc începe să se comporte ca o fetiță de 15 ani care și-a dat seama pentru prima dată că își poate convinge colegul să-i cumpere o pizza. Ei nu pot să presupună că și aici trebuie să fie bufoni care distrează regina plictisită.

Strategia s*xuală a femeii, odată cu vârsta, cu siguranță ar trebui să se schimbe. Și nu în stilul faimoasei expresii “casă de marcat liberă”, așa cum și-ar dori mulți bărbați. Ci în direcția comunicării dintre doi oameni adulți, egali și interesați unul de celălalt. Acest stil de comunicare este frumos și interesant.

”Fetițele adulte” care, fără să-și observe ultimii 20 de ani de maturitate, continuă să stea cu semnul “tiramisu-ul meu este cel mai bun din oraș”, vor rămâne surprinse atunci când nimeni nu se va uita la ele.

Singura strategie corectă pentru femeile care nu locuiesc în zone musulmane, și care doresc să cunoască bărbați, ar fi să-și ridice fundul de pe canapea și să se gândească unde ar putea găsi bărbații care le caută. Și să cântărească bine ce îi poate oferi acestui om.

Doi oameni egali. Doi oameni interesanți unul pentru celălalt. Care au ceva de oferit reciproc. E atât de simplu. E mult mai ușor decât costumele de nuanțe pastelate, baza de machiaj pentru pielea matură și caracteristicile metabolismului la vârsta adultă.

Autor: Morena Morana