Dacă te vrea cu adevărat – va încerca să te cucerească…

Nu, bărbatul nu este timid. Și nu se teme.

Dacă este interesat de femeie, distanța nu-l va împiedica. Dacă nu este interesat, poți trăi într-un cartier vecin, dar pentru el va fi prea departe.

Barbații au o dorință puternică să fii ei inițiatori într-o relatie. Aceasta este o parte a firii lor masculine. Ei iubesc goana. Când văd ceea ce-și doresc, urmează obiectul dorinței. Dacă bărbatul care îți place nu încearcă să te cucerească, atunci nu-i ești interesantă.

Barbații pot gasi multe scuze pentru care nu cuceresc femeia. Ei pot să-i spună orice și chiar să mintă pentru a evita să o rănească sau pur și simplu să nu recunoască adevărul. Bărbatul poate spune că este ocupat, că are multe lucruri de făcut, poate dispărea din piesaj.

Încetează să cucerești un tip care nu-ți acordă timp și atenție, care nici măcar nu-și arată interesul să discute cu tine. De îndată ce începi să te îndoiești ce însemni pentru el, trebuie să încetezi să comunici cu acest bărbat.

Nu fi femeia care-i permite bărbatului să se joace cu sentimentele sau și mai rău cu trupul său. Ea ar trebui să aibă încredere în sine, să aibă demnitate, pentru a nu-și pierde timpul așteptând un bărbat care nu vrea s-o cucerească.

Acest gând – că bărbatul trebuie să cucerească femeia și nu invers – poate părea demodat, dar gândește-te la un lucru: bărbatul se manifestă prin faptul cum este într-o relație, cum comunică, cum îi pasă, cum încearcă să te impresioneze.

Un bărbat adevărat te va cuceri în fiecare zi. El te va motiva sa fii mai bună decât poti fi, el îți va iubi toate defectele. Nu va spune că le acceptă, doar pentru a le folosi împotriva ta într-o ceartă. Un bărbat adevărat te va respecta în orice situație. El te va ajuta să-ți atingi obiectivele, pentru că vrea să ai succes, vrea să te vadă fericită. Un bărbat adevărat nu se va juca cu sentimentele tale, nu te va suna când îi convine lui.

Dacă ești importantă pentru el, va găsi timp pentru tine.

Trebuie să fii cu bărbatul care îți arată că ești importantă pentru el, care nu te va face să te îndoiești, pentru care ești o prioritate. Meriți să te cucerească un bărbat adevărat.

Uneori e dificil să fii singură, dar și mai dificil este atunci când îți place cel pentru care nu ești interesantă. Timpul va pune lucrurile la locul lor. Și în timp ce îl aștepți, iubește-te, astfel încât numai un bărbat adevărat să aibă curajul să te cucerească.