Iubirea după 40 de ani: 6 Convingeri Negative care te Împiedică să Iubești!

Ai obosit de singurătate? Află ce poți să faci pentru a-ți schimba viziunea.

Cum să-ți găsești iubirea după 40 de ani?

Dacă ești o femeie singură de peste 40 de ani, probabil ai o poveste de dragoste. Ai avut o relație înainte și acum îți dorești să întâlnești cu cineva, dar din anumite motive nu ai găsit persoana potrivită.

Știu, nu e atât de ușor să-ți găsești iubirea a doua oară. Cu toate acestea oamenii se îndrăgostesc în fiecare zi și mulți dintr ei într-adevăr își găsesc un om iubitor. Deci care este problema?

Poate părea dur, dar probabil ți-ai insuflat niște neadevăruri despre iubirea de după 40 de ani care îți provoacă durere. Aceste convingeri negative împiedică începutul unei relații noi sau chiar mai rău, te împiedică să te uiți la cineva.

Iată neadevărurile pe care ți le spui și care te împiedică să-ți găsești iubirea:

1.Toți bărbații buni sunt ocupați

La asta se gândesc femeile cel mai des. Dar, din moment ce există femei singure bune, la fel și bărbații buni ar putea fi singuri și, la fel ca și tine, își așteaptă fericirea. Adevărul e că acum, mai mult decât în alte perioade ale istoriei, există mulți oameni cu vârsta de 40, 50 și 60 de ani, care sunt singuri și caută iubirea. Deci, nu crede că nu există bărbați buni!

2. Deja am făcut o alegere 

Văduvele adesea cred că dacă au avut relații excelente cu soții, nu vor mai găsi niciodată o persoană atât de bună. Dacă ai găsit cândva o dragoste mare, desigur, o poți face din nou. Ai experiența pentru a reuși. Supraestimează-ți circumstanțele și recunoaște că ești ca un magnet al iubirii, pentru că energia ta este plină de gânduri iubitoare din trecutul tău.

3. Căutarea iubirii nu merită necazurile care pot apărea

Întâlnirile necesită efort și poți ajunge în momentul în care te vei simți prea obosită. Dar un astfel de sentiment nu este decât un semn că nu crezi în posibilitatea de a-ți găsi dragostea. Pe de altă parte, dacă într-adevăr crezi în asta, atunci să știi că fiecare bărbat pe care îl întâlnești în viața ta, te face cu un pas mai aproape de persoana potrivită. Întâlnirile sunt un proces. Continuă să cauți dragostea pe care o meriți.

4. Dacă bărbatul nu este perfect, nu ar trebui să-i acord atenție

Dacă gândești astfel, cu siguranță vei rămâne singură mult timp! După 40 de ani, șansele ca alesul să-ți bată la ușă sunt egale cu zero. Majoritatea bărbaților pe care îi vei întâlni nu vor fi așa cum îți dorești. Dar nu ai nevoie să fie așa, pentru că ai nevoie doar de unul. În plus, nu suntem perfecți. Nu există bărbați ideali; acesta este un mit. Dar există bărbatul de care ai nevoie. Dacă și în continuare vei avea această idee despre perfecțiune, vei rămâne singură.

5. Majoritatea bărbaților sunt niște mincinoși.

Femeile care s-au ars o dată (sau cunosc oameni cărora li s-a întâmplat) tind să creadă că ceilalți bărbați sunt la fel. Acest lucru nu întotdeauna este adevărat și, cu siguranță, există bărbați care nu mint și nu trișează. Dacă vei crede că bărbații sunt minunați, atunci vei vedea exemple care îți dovedesc acest lucru. Începe să cauți bărbați buni și vei observa că ei sunt în jurul tău. Învață să respecți bărbații din jurul tău. Când bărbatul simte respect, el se schimbă și vrea să corespundă mereu nivelului pe care îl așteaptă femeia.

6. Azi bărbații nu caută relații serioase

Deși nu toți bărbații sunt dornici de relații pe termen lung, există și unii care își doresc. Dacă vrei să-ți găsești jumătatea, trebuie să faci tot ce depinde de tine pentru a face cunoștință cu cât mai mulți bărbați și să-i cunoști cât mai bine.