9 semne că bărbatul este obsedat de tine, dar se teme să recunoască

Ți s-a întâmplat vreodată să vezi că bărbatul e obsedat de tine, roșește, se împiedică atunci când este alături de tine, dar nu recunoaște acest lucru, chiar dacă prietenii lui spun altceva.

Iată câteva semne evidente că e fascinat de tine și vrea ceva mai mult.

1.Bărbatul roșește mult mai mult decât ar trebui

Bărbații adulți roșesc rar. Dacă observi cum se transformă într-o roșie de fiecare dată când te apleci, este clar că este entuziasmat de ceea ce vede.

2. Glume perverse

Unii oameni au un simț al umorului pervers. Însă acest lucru se întâlnește destul de rar la bărbații adulți, în special în prezența femeilor. Dacă observi că spune fraze cu sens dublu, atunci acesta este un semn că e nervos și se gândește doar cum să facă dragoste cu tine.

3. Îl prinzi, uitându-se la tine

Noi, oamenii, avem tendința să privim lucrurile pe care le găsim atractive. Bărbatul în secret își poate imagina că ești goală sau pur și simplu te admiră de la distanță.

4. Vorbește despre femeile cu care a făcut amor sau despre locurile în care a făcut-o

Exact asta fac bărbații când încearcă să impresioneze o femeie și folosesc adesea reacția ei pentru a înțelege dacă au o șansă. Acest truc se numește “pescuit”, iar când observi că se întâmplă împreună cu alte semne, poți include acest bărbat în lista: “Cu siguranță mă vrea”.

5. Ai observat că are o erecție, pe care încearcă să o ascundă

Nimic nu poate fi mai evident decât asta. Bărbații timizi, social ciudați și speriați nu vor recunoaște niciodată acest lucru.

6. Când te vede i se dilată pupilele

Un lucru uimitor pe care l-au observat experții, este că pupilele bărbaților se dilată atunci când se uită la femeia pentru care are un interes s*xual. Dacă pupilele lui sunt puțin mai mari decât ar trebui, acesta este un alt semn că e obsedat de tine.

7. Vorbește mult despre tine

Tindem să vorbim despre oamenii care sunt în mintea noastră. Ceea ce înseamnă că discuțiile despre tine sunt probabil un semn că îl atragi s*xual.

8. Face lucruri stupide

Bărbații au tendința să facă lucruri stupide în speranța că vor putea impresiona femeia. Acest lucru este valabil, în special atunci când sunt excitați. Dacă face o cascadorie nebună, probabil într-adevăr este “pornit” după tine, dar pur și simplu nu recunoaște asta dintr-un  motiv sau altul.

9. Se bâlbâie

Unii bărbați vor uita tot vocabularul, atunci când vor vedea femeia care îi excită s*xual. Dacă se bâlbâie mereu, acest lucru poate fi din cauza sângelui care-i curge sub talie.