3 SEMNE că bărbatul încă te IUBEȘTE, chiar dacă v-ați DESPĂRȚIT

Cândva relația voastră a fost frumoasă, apoi a dispărut fără urmă. Probabil, s-a întâmplat chiar din inițiativa ta. Însă fostul iubit nu a dispărut din viața ta și continuă periodic să apară în ea, iar acest fapt spune că îi pasă de tine. Cum înțelegi că încă te iubește?

1. Se interesează de viața ta

Încă mai vrea să fie la curent cu ce se întâmplă în viața  ta. S-a obișnuit să ești o persoană  apropiată și nu-i este atât de ușor să accepte faptul că acum în viața ta totul se întâmplă fără știrea lui. Dacă fostul partener mereu se interesează de schimbările sau noutățile din viața ta – acest lucru vorbește despre faptul că încă îi pasă de tine.

2. Îți oferă ajutorul

El vrea nu doar să știe cum stau lucrurile în viața ta, ci și să participe în ea. Astfel el se simte bărbat, care încă mai contează pentru tine, simte că ai nevoie de el. Cu toate acestea, merită să-ți amintești că adresându-te după ajutor, deși îl faci să se simtă bine, de asemenea, îi dai speranțe false că totul încă se poate schimba.

3. Nu e împotrivă să facă dragoste cu tine

Desigur, acest lucru poate vorbi și despre o simplă dorință de a-și satisface nevoile sexuale. Dar, de asemenea, poate vorbi și despre dorința de apropiere fizică datorită faptului că încă mai ești o persoană apropiată și are sentimente calde față de tine.