Când iubești pe cineva cu adevărat, riști totul și nu renunți!

Dragostea. Nu este nimic logic în ea. Nu este nimic semnificativ în ea. Dar, în același timp, singurul lucru care are sens – este ceea ce simți pentru această persoană.

Dragostea – este fără reguli și instrucțiuni, pentru că atunci când te îndrăgostești, nu poți controla nimic. Spui și faci lucruri absurde, pe care nici nu ți le puteai imagina vreodată, dar indiferent cât de stupid arăți, nu-ți pasă, pentru că iubești.

Odată ce te îndrăgostești, ai dreptul să te comporți așa. În dragoste nu există nimic logic.

Pentru că brusc ai nevoie doar de un om și ești gata să faci totul pentru el. Ești gata să faci totul pentru a-l face fericit. Pentru că așa simte inima ta.

Dar nu întotdeauna e totul atât de simplu. Uneori te îndrăgostești de cineva înainte ca el să afle despre existența ta. Și aștepți când te va observa, va simți asta și poate chiar îți va răspunde la fel.

Deși nu trebuie să aștepți iubirea sau să obții de la cineva reciprocitate, dacă simți că există ceva, atunci urmează acest sentiment.

Toți în jur îți vor oferi sfaturi și îți vor spune că meriți mai mult. Însă ei nu știu ce simți. Nu-ți cunosc gândurile. Nu lăsa opinia cuiva să-ți dicteze viața, pentru că numai tu simți.

E ușor să-i spui cuiva ce să facă. Însă când în joc intră inima, o urmezi, indiferent dacă pentru cineva pare o nebunie. Urmează-ți inima. Dacă iubești pe cineva, dacă nu încetezi să te gândești la acea persoană, nu renunța. Continuă să încerci. Continuă cu toate forțele tale.

Uneori ți se poate părea că pierzi timpul, că nu merită. Dar dacă există cel puțin o picătură de speranță, încearcă. Iubește cu tot ce ai. Pentru că, de fapt, singurul lucru pe care îl regretăm în viață – nu sunt momentele în care ne-am asumat riscuri, ci momentele în care ne era teamă să riscăm.