Când bărbatul suferă din dragoste, îl trădează aceste 5 Semne

Dragostea nu ne aduce mereu fericire. Uneori dragostea neîmpărtășită sau o ruptură dureroasă aduce suferință fizică adevărată, atât femeilor, cât și bărbaților. Un bărbat care a fost părăsit sau care e îndrăgostit, dar nu i se răspunde la fel va încerca să ascundă această condiție, întrucât poate fi considerată o manifestare a slăbiciunii. Când bărbatul suferă din dragoste, îl trădează aceste 5 Semne:

1. Stare emoțională depresivă

Cel mai logic semn al unei persoane care suferă din dragoste (indiferent de sex) este – starea emoțională deprimată. E de înțeles, omul care suferă, în principiu, nu-l bucură nimic, se simte trist, vrea să rămân singur. Femeile în acest caz, pot da frâu emoțiilor cu ajutorul lacrimilor. Bărbații, de regulă, sunt mai rezervați și nu plâng, de aceea această stare îi poate deprima mai mult și mai intens.

2. Evitarea relațiilor serioase

Bărbatul care suferă din dragoste poate fi de acord cu flirtul sau cu s*xul fără obligațiii pentru a-și distrage atenția de la gândurile triste. Relațiile serioase, cel mai probabil, le va evita. În primul rând, pentru că suferă și, în al doilea rând, pentru că se teme să nu se repete experiența negativă.

3. Sublimarea

Bărbatul care suferă din dragoste va încerca prin orice metodă să-și scoată din minte gândurile despre femeie. El va încerca să-și canalizeze această energie în altă direcție: se va dedica pe deplin muncii, sportului, creativității. Cea mai negativă, dar cel mai des întâlnită, din păcate, formă de sublimare este dorința de a-și îneca amintirile cu alcool.

4. Deghizarea

Bărbatul care suferă din dragoste va încerca în orice mod să-și ascundă sentimentele. El va încerca să râdă și să pară vesel sau va evita societatea pentru a nu se trăda.

5. Reacție emoțională puternică

O altă manifestare care poate trăda bărbatul ce suferă din dragoste – este reacția lui atunci când se menționează ceva despre femeia din cauza căreia suferă. Ea poate fi rece sau, dimpotrivă, exagerat de batjocoritoare – în orice caz, va fi o reacție emoțională.

Dacă observați aceste manifestări în comportamentul unui bărbat care vă place, atunci este posibil ca acest lucru să indice că suferă din cauza unei rupturi sau a unei iubiri neîmpărtășite. Ar trebui să țineți cont de acest lucru dacă vreți să începeți o relație cu acest bărbat, probabil va avea nevoie să-i acordați timp.