8 motive pentru care femeia “profundă” nu este pentru orice bărbat

Femeile ”profunde” sunt uimitoare. Sunt curajoase și puternice. Iubesc profund și pasionat, ceea ce le deosebește de ceilalți oameni. Dar, în ciuda faptului că au o minte superioară, o inimă curată și un suflet bun, le este dificil să-și găsească jumătatea. Cel mai des ele sunt învinuite că sunt “prea”…

Și cu toate astea, bărbații tind spre astfel de femei, însă puțini pot rezista puterii lor. Iată 8 motive pentru care se întâmplă acest lucru:

1. Femeia ”profundă” nu este proastă

Înțelege adevărata natură a omului și intențiile lui, ea este capabilă să vadă mincinosul. Și cu o astfel de femeie este destul de dificil.

2. Femeia ”profundă” este sinceră

Prea sinceră. Și ceea ce-și dorește cel mai mult de la bărbat – este onestitate. Iar acest lucru, de asemenea, este extrem de dificil pentru unii bărbați.

3. Vrea o relație profundă

Femeia ”profundă” tratează toate lucrurile din viața ei cu seriozitate. Și relațiile de asemenea. Ea nu vrea să-și piardă timpul pe relații pustii care nu duc nici la pasiune, nici la ceva mai valoros.

4. Așteaptă consecvență

Nu poate suporta inconsecvența și comportamentul confuz. Ea vrea o legătură profundă și puternică cu un bărbat, iar aceste lucruri nu oricine i le poate oferi.

5. Știe ce vrea.

Sau pe cine vrea. Și vrea un bărbat care să împărtășească cu ea principiile și opiniile sale despre lume.

6. Nu se teme de intimitate

Dimpotrivă, ea tinde spre intimitate, în ciuda faptului că asta o poate trauma. Apropierea intimă – este cea mai importantă pentru ea într-o relație.

7. Este tensionată

O femeie ”profundă” face totul pe deplin, cu pasiune. Această dorință de a primi totul, nu-i permite să se relaxeze.

8. Ea nu te va astepta

O femeie ”profundă” nu va aștepta până când vei decide ceva despre relația voastră. Pur și simplu va merge mai departe…