Iată de ce Universul aduce în viața noastră anumiți oameni, iar apoi îi ia…

Sunteți de acord că uneori e dificil de explicat de ce simțim ceva pentru cineva? Se pare că însuși Universul ne ”unește” cu anumiți oameni, pentru că în acest moment avem nevoie de ei în viața noastră. Aceștia sunt oamenii care ne vor învăța lecții importante despre viață și despre noi înșine.

Și există un motiv pentru care suntem atrași de acești oameni. Privind în urmă, înțeleg că nu există niciun om cu care să fi simțit o legătură și care să nu mă fi învățat ceva, care să nu fi jucat un rol important în viața mea.

Ironia este că acești oameni erau temporari, scopul lor era să-mi arate o altă cale și apoi să mă elibereze.

Uneori, scena vieții tale determină ce tip de oameni atragi și cred că asta este frumusețea credinței, când Universul îți trimite exact acel om de care ai nevoie. Prin acești oameni – el îți oferă răspunsurile pe care le căutai. Te luminează, apropiindu-te de oamenii care descoperă în tine cele mai bune lucruri.

Doar că uneori încercăm să facem acești oameni permanenți, însă acesta nu este rolul lor. Ei nu ar trebui să rămână în viața noastră pentru totdeauna. Universul a determinat rolul lor temporar. A stabilit că ei ne-au făcut mai buni pentru cei care trebuie să rămână cu noi pentru totdeauna.

Problema este că începem să ne facem griji atunci când ei pleacă, pentru că noi nu știm să eliberăm. Nu înțelegem de ce ne este luat cel care este atât de frumos, cel care ne vindecă. Dar dacă ar fi să te gândești că frumusețea acestor oameni se va dizolva și dragostea lor va muri, atunci această poveste nu va mai fi atât de inspirată și ei vor deveni o povară pe care nu trebuie să o purtăm.

Pentru a elibera, este nevoie de credință. Credința că e mai bine să lași această poveste așa cum este ea. Așa cum ar trebui să fie. Ce ar fi dacă o vei rescrie și totul va merge rău? Ce ar fi dacă lucrurile se schimbă și nu va exista un final fericit? Poate că acești oameni sunt îngerii care ți-au fost trimiși să înveți o lecție, să te vindeci, să te faci mai bun, iar atunci când va veni timpul, ei vor zbura înapoi. Ei trebuie să mai fie în viața cuiva.

Poate că acești oameni te învață să eliberezi, să conștientizezi că o parte din viața ta s-a terminat și să crezi că următoarea persoană pe care o vei întâlni va fi exact ceea ce ai nevoie, chiar dacă încă nu o cunoști.

Pentru că știu, că atunci când vom întâlni omul care trebuie să rămână în viața noastră pentru totdeauna, înțelegem imediat acest lucru, îl recunoaștem din mulțime, pentru că în sfârșit înțelegem diferența dintre cel care ne atinge mâna și cel care ne atinge sufletul.

Sursa