Dacă nu e DIFICIL, atunci nu e Dragoste Adevărată!

Iubirea. Este complicată. Este frumoasă și magică. Uneori, e de parcă ai zbura în nori. Alteori, de parcă ai urca pe un munte înalt. Și când este adevărată? Atunci este incredibil de dificilă.

Iubirea nu este o poveste romantică. Nu este un basm. Nu este doar să-ți găsești omul tău. Pentru că în cele din urmă el oricum va începe să te irite și frumusețea va dispărea. Însă iubirea adevărată trece peste asta.

Iubirea – înseamnă să vezi mai departe decât exteriorul unei persoane. Înseamnă să-i decoperi părțile întunecate. Să-l dezbraci strat după strat, iubindu-i fiecare parte. Iubirea – înseamnă să asculți despre trecutul și greșelile lui. Să accepți că va face și mai multe greșeli.

Iubirea – înseamnă să asculți, chiar și atunci când nu vrei. Înseamnă o conversație care uneori duce la certuri. Înseamnă să-l săruți înainte de somn, să-l adori, chiar dacă în acest moment nu-ți place. Iubirea – înseamnă să arzi de rușine sau furie, dar să accepți diferențele voastre de opinie.

E vorba despre acceptare. Despre iertare. Despre faptul că nu-ți dorești să ai întotdeauna dreptate. Nu-ți dorești să-ți faci partenerul vinovat pentru toate.

Iubirea înseamnă să respirați împreună și separat. Înseamnă să vă lipiți unul de altul noaptea, povestindu-vă cum a trecut ziua și să aveți prietenii și hobby-urile vaostre.

Iubirea nu va fi niciodată ușoară  – dacă este mare și adevărată.

E înfricoșător. E groaznic să te cufunzi în ea.

Asta ar însemna să începeți certuri prostești, despre cine trebuie să spele vasele, cine și de care parte a patului să doarmă. Asta ar însemna certuri prostești din cauza pantofilor lui urâți sau despre obsesia ei pentru cumpărături. Ar însemna să spui cuvinte, dar și mai important – să asculți aceste cuvinte. Iubirea – este despre compasiune și înțelegere.

Iubirea este incredibil de complicată. Însă momentele frumoase sunt mult mai valoroase decât toate dificultățile.

Sursa