Adoră singurătatea și va face orice pentru familia lui: 13 Lucruri pe care nu le știai despre nativul din zodia Rac!

1.Acest om este extrem de sensibil. Uneori, chiar și niște lucruri mici îi pot provoca emoții violente.

2. Este un bun ascultător și un mare consilier, dar nu întotdeauna își urmează propriul sfat. Prietenii mereu pot conta pe el.

3. Este un suflet rătăcitor, iar casa – este sanctuarul lui. Are o mare pasiune pentru călătorii și locuri noi, dar inima lui aparține casei sale.

4. Este obsedat de a face liste/planuri. Chiar dacă nu le urmează – îi place procesul de planificare.

5. Este realist și știe că nicio înșelăciune nu poate schimba adevărul, de aceea el poate distinge cu ușurință realitatea de minciună.

6. Are o imaginație bogată. Și o dorință mare pentru creativitate, care îl duce la descoperiri complet neașteptate.

7. Adesea nu poate adormi, pentru că trece de la un gând la altul. El întotdeauna gândește și planifică ceva, deci este cu un pas înaintea celorlalți. Uneori asta îl obosește foarte mult.

8. Are un dar unic al cuvântului. Știe ce să spună, astfel încât să aibă sens pentru ceilalți. Cariera de scriitor sau editor îl poate interesa.

9. Are o intuiție bună. De multe ori observă ceea ce au ratat alții. Această intuiție îi ajută să vadă cu ușurință adevărata față a altora. El poate determina starea de spirit a interlocutorului, urmărindu-i limbajul corpului.

10. El va fi primul care va plânge și primul care va râde. Uneori poate fi extrem de sensibil, dar are un simț puternic al umorului. Râsul pentru el este leacul pentru toate bolile și necazurile.

11. Este un iubit pasionat și blând și are capacitatea de a face omul să se simtă viu. De cele mai multe ori Racul nu se grăbește să-și găsească un partener de viață, dar când îl găsește, legătura cu această persoană va fi profundă și perfectă.

12. În adâncul sufletului este un singuratic. Are un cerc mic de prieteni și îi place să petreacă timpul cu ei. Dar de cele mai multe ori preferă să rămână în singurătate. El se bucură cu adevărat de propria companie, pentru că societatea altor oameni îi fură rapid forțele.

13. Îi protejează pe cei dragi cu prețul vieții sale. El îi va sprijini și va fi aproape de ei atât cât de mult poate. Dacă cineva va întrece limita a ceea ce este permis, el va lua o poziție defensivă și îi va apăra pe cei dragi până la sfârșit.

Sursa