Cea mai înțeleaptă PILDĂ despre cum să-ți TESTEZI sentimentele și să ELIMINI oamenii inutili din viața ta!

Puțini oameni iubesc această stare când nu înțeleg ce-și doresc, unde merg și ce simt. În special, se referă la sentimentele de iubire. Se întâmplă, de asemenea, să ne trezim brusc printre oameni cu care nu ne-ar plăcea să comunicăm. Atunci cum ne putem da seama cine este cu adevărat important pentru noi și cum să-i eliminăm pe cei inutili?

Răspunsul îl veți găsi în această pildă înțeleaptă:

– Știi, spune un bărbat – acum sunt cu cinci femei în același timp. M-am săturat de această situație, dar nu pot s-o aleg doar pe una. Cum să le elimin pe celelalte?

– Prin sinceritate, – îl sfătuiește prietenul.

– Și cum să fac asta?

– Foarte simplu: simte-te complet liber și spune-i fiecărei femei totul despre celelalte.

– Și cum mă va ajuta acest lucru?

– Tu încearcă.

Următoarea lor întâlnire după șase luni:

– Ai ținut cont de sfatul meu?

– Da. Bun sfat. Mulțumesc. Când am devenit sincer, două dintre femeile mele au refuzat imediat să se întâlnească cu mine. Au mai rămas trei. Apoi a început cel mai interesant lucru. Am aflat foarte repede că nu pot fi la fel de sincer cu toate. Uneia îi puteam spune totul, celeilalte adevărul doar pe jumătate, iar celei de-a treia nu-i puteam spune nimic. În același timp, despre una puteam spune totul, dar despre cealaltă nu puteam spune nimic. În final am aflat că unei femei îi pot spune totul, dar despre ea nu-mi doream să vorbesc cu nimeni.

– Ea este cea care a rămas? – l-a întrebat prietenul.

– Exact. Interesant, această metodă simplă funcționează atât de bine

– Funcționează pentru că sinceritatea este un indicator al sentimentelor, datorită cărora poți îndepărta foarte repede oamenii inutili. Mai mult decât atât, funcționează în toate sferele vieții. Eu întotdeauna mă despart de cel cu care nu pot fi sincer și rămân legat de cel despre care nu pot vorbi.

Sursa