Atunci când bărbatul iubește femeia, el vrea să aibă grijă de ea…

Când bărbatul iubește femeia cu o dragoste sănătoasă, el vrea să aibă grijă de ea. Să-i aducă dimineața cafeaua în pat, pentru că doar așa ea se poate trezi.

Să-i pună în buzunare bilețele cu frazele: “Hei, văd că acum ești tristă. Hai zâmbește. Te iubesc.”

Să-i aleagă daruri nu pentru că se simte obligat să-i ofere ceva în această ”zi groaznică” – ziua femeii, ci să încerce să-i cumpere ceva cu adevărat util. Să-i facă cât mai des seri romantice cu lumânări, cină delicioasă și muzica preferată  – doar pentru a-i face plăcere.

Să-i umple cada cu apă caldă sau să-i facă un masaj cu uleiuri aromatice – pentru ca femeia lui iubită să se relaxeze după o zi de muncă grea.

Exact acest concept al dragostei este cel mai corect pentru mine. Nu atunci când încearcă să te ”agațe” cât mai dureros. Nu atunci când face scandaluri. Când se supără pentru lucruri mici. Când te face geloasă. Când transformă viața femeii într-un iad.

De la un bărbat iubitor nimeni nu cere nimic și nu-l obligă sa facă ceva. El este pregătit pentru aceste fapte mici de zi cu zi, pentru că dorește ca femeia lui să fie fericită.

Și ea în schimb îi va răspunde cu grijă și afecțiune. Sunt acele investiții în relație care cu siguranță se vor recupera.

Cineva poate spune că e extrem de plictisitor – să iubești călduros și sincer și să nu încerci să te distrugi reciproc cu cuvinte și fapte, iar eu aș spune că astea sunt sentimente adevărate. Nu există drame, nu există isterii sau bătăi de cap.

Fiecare investește conceptul său în cuvântul ”iubire”. Pentru mine iubirea e acolo unde te simți bine și liniștit.

Sursa