Rămâi SINGURĂ până când vei întâlni un ASTFEL de BĂRBAT!

Rămâi singură până când vei întâlni bărbatul care-ți deschide ușa. Un bărbat care, fără jenă te ia de mâna și te sărută în public. Bărbatul care vrea să te prezinte părinților. Rămâi singură până când întâlnești bărbatul ai cărui prieteni deja știu despre tine înainte să-i cunoști.

Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care va renunța la tot, doar pentru a fi alături de tine când ai nevoie de asta. Rămâi singură până când întâlnești bărbatul pe care îl vei putea prezenta cu mândrie tatălui tău. Cel care nu încearcă să te schimbe. Bărbatul care îți răspunde mereu la mesaje și apeluri.

Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care nu are timp pentru jocuri și care este întotdeauna extrem de onest. Cel care te îmbrățișează în public și te sărută pe frunte. Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care te respectă și se ține de cuvânt. Cel care știe când să-ți prezinte scuze, dacă nu are dreptate. Cel care îți trimite flori la muncă – pur și simplu, fără motiv.

Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care te va face să vrei să fii mai bună. Cel care te motivează să obții mai mult și să devii mai bună.

Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care crede în tine și nu te face să te îndoiești de sentimentele lui. Cel care are încredere în tine, în cariera ta și viitorul pe care îl vrea cu tine. Cel care îți spune “te iubesc” – doar pentru că vrea să știi asta. Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care știe că cel mai dificil lucru nu este să te cucerească, dar să-ți dea mereu un motiv să rămâi.

Rămâi singură până când întâlnești bărbatul care te face să te simți și mai frumoasă când ești alături de el. Cel care continuă să-ți provoace fluturi în stomac. Bărbatul cu care nimeni nu se va putea compara. Rămâi singură până vei întâlni bărbatul fără de care nu vei putea trăi.

Până atunci rămâi singură…

Sursa